Уже несколько раз проезжаю и вижу что возле будки на выезде с Теремков стоит куча машин запаркованных... это дайцы свой личный транспорт паркуют или штрафплощадку устроили импровизированную?
уже думал может типа приработок, парковка ночная под наглядом
Зверніть увагу ще на те що перед КП за кілометр або й раніше є камера. Це система розпізнавання номерних знаків.
Вже було пару тем тут коли в людей забирали авто. Думаю це воно. Виконавча служба подає на арешт авто. Авто якщо ця система розпізнає - сигнал ДАІ. Інспектор витягує авто з потоку, всіх висаджують з машини і їдьде розбирайтесь.
Така сама система стоїть в Кочерові, на виїзді на Житомир
DRB 02.07.2015 16:53 пишет: Зверніть увагу ще на те що перед КП за кілометр або й раніше є камера. Це система розпізнавання номерних знаків.
Вже було пару тем тут коли в людей забирали авто. Думаю це воно. Виконавча служба подає на арешт авто. Авто якщо ця система розпізнає - сигнал ДАІ. Інспектор витягує авто з потоку, всіх висаджують з машини і їдьде розбирайтесь.
не ареш, а розшук, є суттеві відмінності. Арешт- їдете далі, розшук- залишаємо машину,якщо не зможете аргументувати незаконність їх дій.
DRB 02.07.2015 16:53 пишет: Зверніть увагу ще на те що перед КП за кілометр або й раніше є камера. Це система розпізнавання номерних знаків.