Свыше 10 лет беспроблемными могут быть тока вип-авто - Мерс, БМВ, Ауди...
Что-то смутные сомнения закрадываются по поводу этого. Времена 124-го давно прошли...
95-ого года - да,а вот 05 года - ещё поездят
После времен 124го мерсы перестали быть надежными даже в новом состоянии, что подмечают как передачи типа топ гир так и рейтинги надежности
После времен 124го мерсы перестали быть надежными даже в новом состоянии, что подмечают как передачи типа топ гир так и рейтинги надежности
По узлам-агрегатам - да, нелестные отзывы, но остальные авто стали так же лромучее, тоесть, относительно остальных Мерс будет однозначно крепче, имхо...но всё равно он - не вечен
Ага, КЕ-джетроник, образец надежности 124ые, давно уже дрова.
Так то понятное дело что старые належные мерсы - дрова. А новые ломаются и дорого чинить. Мерс конечно круто, но только если брать новый и ездить пока гарантия
Хм, таке враження, що форумчани читають мої думки або принаймні слідкували за мною, коли я їздив на автобазар бо якраз там і примітив один мерседес, але про це нижче.
Вирішив в неділю махнути на автобазар у Івано-Франківськ вживу, так сказати, подивитись на пропозиції.
1) Дуже мало людей і дуже багато машин (на продаж), як на мене кількість людей до кількості машин 1:1 (причому майже всі покупці ходять вдвох, втрьох, так що реально - то десь відношення покупців до продавців 2:1).
2) Дуже багато Renault Megane (про які говорили вище) 2004-2006 рр.. за ціною 6700 - 7500 (не враховуючи бусів vivaro i traffic то меган найпопулярніша модель на продаж) З врахуванням коментарів вище (проблем з phase 1) розумію, чому їх так багато продають
3) Другою за популярністю моделлю є Volkswagen Golf IV (і у всіх пробіг до 200К, 100% не скручений і т.д ) - вище про це вже писали.
4) Шукав Skoda Fabia I Combi. На увесь базар 1 (одна єдина !!!!) Skoda Fabia I - і то хетчбек.
З урахуванням вищесказаного, є 2 варіанти, чому їх так багато, або є дуже великий попит на них, або (до чого більше схиляюсь) скоро у тих машин будуть проблеми і їх зараз хочуть спулити.
А вже коли виходив з базару, то побачив її - красуню Ашку - Mercedes A 140. Мене вона зачарувала, тільки глянув на неї, це як кохання з першого погляду !!!!. Ну жартую, звичайно, бачив і раніше цю модель, але якось взагалі не розглядав як варіант. а походив, подивився навколо неї вживу і задумався над її покупкою. Хочуть за неї 6К$ (що вписується в мій бюджет) з пробігом 117 К (також в неті знаходив з пробігом 157 К за приблизно тією ж ціною і усіма відмітками про пробіг).
Вже вдома почитав, які саме проблеми можуть бути - найголовніша - це ремонт, тобто що треба зробити 100500 рухів, щоб щось поремонтувати, бо там майже все заховане в подвійне дно. Малий багажник думаю не буде проблемою, тим більше, що його можна збільшити знявши одне або декілька задніх сидніь при перевезенні громіздких предметів.
От і думаю вже цілий день тільки про Ашку (добре, що ще хоч не снилась мені)
Машину с таким бюджетом, надо выбирать не снаружи, а внутри.
Машину с таким бюджетом, надо выбирать не снаружи, а внутри.
Які ваші варіанти ?
Які ваші варіанти ?
Гольф, конечно.
Пишу в мёртвой теме? Встал вопрос о покупке Гольфа 4 как первого авто. Кроме всего прочего интересует вместительность багажника в хетчбеке. Влезет ли туда детская коляска и пара дорожных сумок? Или лучше таки смотреть в сторону других авто, например Меган 2?