Пришла wmf, добротная качественная, но пока новая любая жарит хорошо))
Раз помиєш у посудомийці і почне пригорати. А як не мити у пмм то нагар починає залишатися навколо ручки, на дні тощо. Я це вже з wmf проходив. Тепер купую лише такі, що по акції і якщо що то не жаль викинути.
Уже лет 30-35 в ходу в основном Тефаль. Мою годами только в посудомойке, т.к. меня зовут не harald67. Это преимущество.
Уже лет 30-35 в ходу в основном Тефаль. Мою годами только в посудомойке, т.к. меня зовут не harald67. Это преимущество.
тоже много лет на тефале, и ессно в посудомойке все моется. примерно раз в года полтора меняем на новые такие же.
затестили сковородки с сотами - нууу, впечатления неоднозначные, и их назвать полностью антипригарными язык не поднимется )
тоже много лет на тефале, и ессно в посудомойке все моется. примерно раз в года полтора меняем на новые такие же.
затестили сковородки с сотами - нууу, впечатления неоднозначные, и их назвать полностью антипригарными язык не поднимется )
Я ж про те саме і пишу - рік півтора, пару разів у пмм і на смітник. З сотами у мене була WMF. Все було супер і нічого не пригорало поки не помив в пмм. Далі стандартний шлях на смітник.
Я ж про те саме і пишу - рік півтора, пару разів у пмм і на смітник. З сотами у мене була WMF. Все було супер і нічого не пригорало поки не помив в пмм. Далі стандартний шлях на смітник.
чавунна пательна наше всьо але незнаю чи можна її мити в пмм
Я ж про те саме і пишу - рік півтора, пару разів у пмм і на смітник.
Якщо готувати пару разів на рік-півтора і потім викидати посуд, може простіше таки замовляти їжу?
Якщо готувати пару разів на рік-півтора і потім викидати посуд, може простіше таки замовляти їжу?
в мене зараз якись тефаль смажить кожен десь щось смачне вже більше року то поки що живий, недавно картоплю смажив смачна вийшла в пмм не мию бо нема в мене такого руцями і добре, чавунну поки заніс в гараж нехай там полежить поки що
в каком смысле "пару раз"? мы каждый день моем
Пришла wmf, добротная качественная, но пока новая любая жарит хорошо))
Раз помиєш у посудомийці і почне пригорати. А як не мити у пмм то нагар починає залишатися навколо ручки, на дні тощо. Я це вже з wmf проходив.
Щас не до посудомойки, свет 3разовый, понед первой недели, среда второй))) дно толстое из нержавейки, но покрытие чёрное есть без сот правда, будем прсмотреть))
Щас не до посудомойки, свет 3разовый, понед первой недели, среда второй))) дно толстое из нержавейки, но покрытие чёрное есть без сот правда, будем прсмотреть))
Доречі, посудомийна і пральна машинки у мене пам'ятають програми і продовжують роботу після появи електрики. Зручно.
чавунна пательна наше всьо але незнаю чи можна її мити в пмм
Чавунна пательня має непригарні властивості за рахунок того, що чавун має дуже пористу структуру. В цих порах затримується олія, яка багатократно пересмажується, що ажніяк не покращує її користь для організму. Але багатьох старовірів це не турбує від слова зовсім. Звісно в ПММ вся олія вимивається із пор чавуну і він прекрасно стає рудим і іржавим від корозії. Чавун дуже любить корозію . Тому його не можна мити в ПММ і руками з хорошими миючими засобами. Так собі протер ганчіркою і знову вперед. До цього він ще важкий, як зараза. Це незручно. От і все щодо чавуну. Кому це подобається, той користується. Демократія. Антипригарні покриття це все тефлон з тими чи іншими добавками для міцності, або металевими сотами в WMF, щоб тефлон менше зношувався. "Те же яйца, только в профиль" (с) . Тефлон звісно можна мити в ПММ, але виробники можуть перестраховуватися, бо переживають за місця с голим алюмінієм на зовнішньому донці та пластиковими рукоятками, які з роками можуть трохи побіліти. Це ні на що не впливає, але може естетично вразити психіку юзера