Знак відміняє проблему? Хіба попереджає. Але чи від того стало легше? Можна вкандохати покриття у всіх рядах і по всенькому мосту понаставляти знаків. Для Вас це прийнятний спосіб вирішення проблеми?
Я би хотів бачити відремонтоване полотно принаймні в тих технолочічних межах, котрі накладає конструкція самого мосту.
Смотрим. И шо? (с)
Знак відміняє проблему? Хіба попереджає. Але чи від того стало легше? Можна вкандохати покриття у всіх рядах і по всенькому мосту понаставляти знаків. Для Вас це прийнятний спосіб вирішення проблеми?
Я би хотів бачити відремонтоване полотно принаймні в тих технолочічних межах, котрі накладає конструкція самого мосту.
Не отменяет. Но как минимум позволяет уберечь подвеску. Можно ушатать. Но зачем? Нет.
Знак відміняє проблему? Хіба попереджає.
Полотно там регулярно "ремонтируют". Толку 0. Все потому что условия "лежания" асфальта на левой+средней и правой полосе отличаются. Я уж писал в этой теме почему.
так фури їздять і в середніх рядах. Там вщент зруйноване полотно саме у правих полосах з боку лівобережжя. та й не бачив я там останнім часом жодних ремонтників. Вчора звернув увагу на те, що катакомби у крайньому правому в бік Бажана вже майже не проїзжабельні навіть для фур. хоч би позрізали горби та підкидали троха ями.
на вихідні свободно можна перекривати по одній полосі і ремонтувати. особливо зараз, коли трафік трошки впав.
А вот я незнаючи туда вчера в 10 вечера на опережение потока вышел. Еду и смотрю - бугры асфальта как-то вроде выше обычного, и не едет почему-то по ней ни кто (хотя поток был плотный) . Такого ахтунга я конечно не ожидал, посреди Киева, честно признаюсь. Но ям в полколеса, и дырок в мосту я там не увидел, потому было б очень нужно, обогнал бы по той полосе, на загородных трассах нашей страны за последние 3 года и не такое видеть приходилось
А вот я незнаючи туда вчера в 10 вечера на опережение потока вышел. Еду и смотрю - бугры асфальта как-то вроде выше обычного, и не едет почему-то по ней ни кто (хотя поток был плотный) . Такого ахтунга я конечно не ожидал, посреди Киева, честно признаюсь. Но ям в полколеса, и дырок в мосту я там не увидел, потому было б очень нужно, обогнал бы по той полосе, на загородных трассах нашей страны за последние 3 года и не такое видеть приходилось
Насправді все залежить від того як їхати по ряду. Часто можна більш-менш нормально проїхати, якшо триматись плотнячком до середнього ряду. Тобто їхати у правому але максимально лівіше. Ну і залежить від того, на якому авто. Хтось пролітає, а хтось починає судорожно маневрувати чим створює аварійні ситуації. Коротше кажучи, стан покриття зазначеного ряду досить вбогий
если шлагбаум, то они поедут, как вариант, через Дарницкий мост. А с ним не все так гладко, на суше опоры сильные по феншую нашими строителями построены (нормативам), а в воде мега тонки, которые (вроде) турки строили.
Это страшилка ХЗ кем придуманная, что у Дарницкого моста что-то не так. Через него и поезда бегают, а динамическая нагрузка одного поезда в сто крат больше десятка фур.
Историю о тонком метале в опорах поведал охранник стоянки, который участвовал в строит бригаде Дарницкого моста. Насколько это правда неизвестно. Но с его слов картинка ужаснейшая, когда они укрепляли эти опоры внизу воронки с постоянной откачкой воды