Написано гарно (як і люба реклама), технічна сторона, тарифи ніби теж зрозумілі. Більше цікавить юридична сторона. Я так розумію, що якщо підключити цю послугу, то можна з точки прибрати РРО? Якщо так, то наскільки це юридично відповідає законодавству, бо менеджер на відділенні дуже гарно розповідає, але не хочеться сісти в калюжу. Вхідні дані: ТОВ, діяльність - побутові послуги населенню
Acapello 22.09.2015 09:13 пишет: Написано гарно (як і люба реклама), технічна сторона, тарифи ніби теж зрозумілі. Більше цікавить юридична сторона. Я так розумію, що якщо підключити цю послугу, то можна з точки прибрати РРО? Якщо так, то наскільки це юридично відповідає законодавству, бо менеджер на відділенні дуже гарно розповідає, але не хочеться сісти в калюжу. Вхідні дані: ТОВ, діяльність - побутові послуги населенню
Пользуюсь. Пока не в полную мощь. Три специалиста работают, для полного, нет ну хоть половинного, нужно подключить сотни полторы. Вроде пока поставленные задачи (прием налички без РРО) решает.
В ответ на: Пользуюсь. Пока не в полную мощь. Три специалиста работают, для полного, нет ну хоть половинного, нужно подключить сотни полторы.
А як ви картку касира попвнюєте? День в день? Чи на наступний? Ми працюємо, коли банки вже закриті, а ТСО в сусідньому магазині часто переповнений. Ставити в себе ТСО не варіант
В ответ на: А як ви картку касира попвнюєте? День в день? Чи на наступний? Ми працюємо, коли банки вже закриті, а ТСО в сусідньому магазині часто переповнений. Ставити в себе ТСО не варіант
Так все ж можно с банковскими и обсудить. В сих вопросах они весьма сговорчивые. Тем более что
В ответ на: ТСО в сусідньому магазині часто переповнений
Acapello 22.09.2015 09:13 пишет: Написано гарно (як і люба реклама), технічна сторона, тарифи ніби теж зрозумілі. Більше цікавить юридична сторона. Я так розумію, що якщо підключити цю послугу, то можна з точки прибрати РРО? Якщо так, то наскільки це юридично відповідає законодавству, бо менеджер на відділенні дуже гарно розповідає, але не хочеться сісти в калюжу. Вхідні дані: ТОВ, діяльність - побутові послуги населенню
Мы пользуемся, очень удобно. Мы интегрировались софтами с ПБ и у нас работает все быстро с минимум ошибок и практически в автоматическом режиме. Очень довольны. P.S. Кстати, на нашей компании отчасти ПБ и тренировался - мы были одни из первых.
Но тогда POS-терминал не поставить, как я понимаю?.
Там власне через ПОС-термінал і завязано тільки у випадку прийому готівки, проводиш карткою касира, а після зміни в найближчому ТСО її поповнюєш виручкою. Зараз, правда Приват говорить, що картка касира буде віртуальною, тому потрібно на планшеті заходити на сайт, генерувати код платежу і закінчувати на ПОС-терміналі оплату з цим кодом.
To all Взагалі цікавить законність відмови від РРО при такій схемі. Справа не в якихось махінаціях, а: 1. Напрягає підклейка З-звітів в КОРО, постійно купа макулатури і КОРО останній раз обійшлася в 80 грн за пів року+реєстрація займає час 2. І самий головний, це кормити еквайра на майже 200 грн в місяць і мобільного оператора (для відправки З-звітів через Інтернет). А за ПОС-термінал я абонку і так оплачую
Но тогда POS-терминал не поставить, как я понимаю?.
Там власне через ПОС-термінал і завязано тільки у випадку прийому готівки, проводиш карткою касира, а після зміни в найближчому ТСО її поповнюєш виручкою. Зараз, правда Приват говорить, що картка касира буде віртуальною, тому потрібно на планшеті заходити на сайт, генерувати код платежу і закінчувати на ПОС-терміналі оплату з цим кодом.
Я о том, что клиент не сможет карточкой расчитываться - POS-терминал должен быть вместе с РКО
В ответ на: Я о том, что клиент не сможет карточкой расчитываться - POS-терминал должен быть вместе с РКО
Касир заключає договір підряду з ПБ, тому формально термінал переходить назад у власність ПБ. Це все рівно, що ви виписали рахунок і відправили в банк через дорогу. Тому тут власне вимога привязки термінала до РРО пропадає
В ответ на: Я о том, что клиент не сможет карточкой расчитываться - POS-терминал должен быть вместе с РКО
Касир заключає договір підряду з ПБ, тому формально термінал переходить назад у власність ПБ. Це все рівно, що ви виписали рахунок і відправили в банк через дорогу. Тому тут власне вимога привязки термінала до РРО пропадає