alexkit 15.02.2025 14:22 пишет: А тормозит оно как?
херово воно тормозить, на наступну зиму думаю взяти нормальну зиму, бо кілька разів так обісрався на цій всесезонці, що пипець, по трасі в снігопад, та й після пробігу в 60к вони точно для зими не дуже годяться вже мабуть.
vvvolf 11.03.2025 11:33 пишет: Друга зима на Michelin CrossClimate 2. Висновок незмінний - проблем 0,00. Знову-таки повторяється минулорічний досвід - для того щоб попробувати як вона себе поводить на снігу, то спеціально виїжджав в той день коли мені не треба було взагалі-то їхати і туди, куди мені знову-таки не треба було)) Ну і все-таки підтвреджується минулорічний мій висновок про комфорт. Акустично ідеальна, але порівняно з літнім Nexenом жорсткіша. По відчуттях ніби зменшений на 1 розмір профіль,тобто на трасі машина навіть краще себе поводить, але все-таки дрібні тріщинки, ями, латки ітд на дорозі трохи дістають. І не можу зрозуміти закономірність по температурі. Оця жорсткість воно то є то нема, прямого зв'язку з тепло/холодно зловити не можу Ну але заради справделивості - літо на сталевих рідних дисках. Всесезонка - на литих Borbet (вага +0,5 кг, на пів розміра ширші і чуть менший виліт)
Відомо що Michelin CrossClimate 2 це всесезонка з фокусом на зиму, тому вона не сильно програє зимовим на снігу. А от на сухому чи мокрому покритті програш більший, наприклад при гальмуванні зі 100 різниця з літньою 10 метрів