Вітаю, камради. Виникла думка, зробити коштовний подарунок з бурштину. Але на даний момент є проблеми з купівлею такого товару в інтернеті. Дізнавався, що через інтернет продають багато неліквіду і до того ж можна потрапити на міліцію. А я цього не бажаю.
Тому прошу, хто має можливість, то підкажіть де можна придбати справжнього бурштину( потрібно 150-300 грам). Контакти підприємств, або навіть людей котрі цим займаються.
J_Bauer_CTU 29.09.2015 14:31 пишет: Вітаю, камради. Виникла думка, зробити коштовний подарунок з бурштину. Але на даний момент є проблеми з купівлею такого товару в інтернеті. Дізнавався, що через інтернет продають багато неліквіду і до того ж можна потрапити на міліцію. А я цього не бажаю.
Тому прошу, хто має можливість, то підкажіть де можна придбати справжнього бурштину( потрібно 150-300 грам). Контакти підприємств, або навіть людей котрі цим займаються.
в метрограде можно и купить и пощупать. даже бумагу на вывоз из страны дают.
Потрібне було намисто на подарунок для подруги. Підійшла на Андріївський у досить таки непоганий підвальчик "Самоцвіти". Там є і вироби, і намистини - багато найменувань каміння. Так ось щодо бурштину у Києві мені сказали, що зараз ніби велика проблема, те, що продають - це переплавка справжньої бурштинової крішки із спец. смолою, тобто ніби й бурштин, але штучний. Ну це стосується таких великих намистин, по ним одразу видно (у мене просто вдома багато старого балтійського бурштину, я трохи відрізняю). Можна купити окремі кабошони (на перстень). Показали мені невеликий (десь третина жіночого пальця). Вартість під 1000 грн. А ось з намистом хорошої якості - проблема.
J_Bauer_CTU 29.09.2015 14:31 пишет: Вітаю, камради. Виникла думка, зробити коштовний подарунок з бурштину. Але на даний момент є проблеми з купівлею такого товару в інтернеті. Дізнавався, що через інтернет продають багато неліквіду і до того ж можна потрапити на міліцію. А я цього не бажаю.