Навіть не знаю, мабуть не зрадапроблема, а перемога Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі. В результаті, ті хто їде з Петрівки - проїжджали цю розв'язку, практично без затримки
Я аж прозрів, коли під'їхав до з'їзду - затору не було Так би щодня Оболонці, Вам як такий розклад, якщо так робити постійно?
п.с. правда, знаходились ушльопки, які з розв'язки одразу тулились в середній/лівий ряди, при абсолютно вільному правому Por que?
San40S 02.10.2015 11:40 пишет: Навіть не знаю, мабуть не зрадапроблема, а перемога Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі. В результаті, ті хто їде з Петрівки - проїжджали цю розв'язку, практично без затримки
Я аж прозрів, коли під'їхав до з'їзду - затору не було Так би щодня Оболонці, Вам як такий розклад, якщо так робити постійно?
п.с. правда, знаходились ушльопки, які з розв'язки одразу тулились в середній/лівий ряди, при абсолютно вільному правому Por que?
с Оболони там обычно поток идёт, который занимает ВСЕ ряды.
San40S 02.10.2015 11:40 пишет: Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі.
Ехал около 8:20 - не наблюдал. Все было как обычно в этом месте. Но не работали светофоры и стояли на Н.Рыбальская/Электриков и Гаванский/Н.Крещатицкая. Довольно быстро этот участок проскочил. Очень удивило то, что с Набережного шоссе на Д.Народов по эстакаде почти на вверх взлетел. Всегда очередь начинается метров за 50-100 от поворота.
Sergu44o 02.10.2015 12:27 пишет: с Оболони там обычно поток идёт, который занимает ВСЕ ряды.
Та я в курсі, але досить часто, там поток ріденький - є куди уплотнитись Того й питаю, якщо "обмежити" в цьому місці рух по правій смузі - буде сильно критично?
San40S 02.10.2015 11:40 пишет: Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі.
Ехал около 8:20 - не наблюдал. Все было как обычно в этом месте. Но не работали светофоры и стояли на Н.Рыбальская/Электриков и Гаванский/Н.Крещатицкая. Довольно быстро этот участок проскочил. Очень удивило то, что с Набережного шоссе на Д.Народов по эстакаде почти на вверх взлетел. Всегда очередь начинается метров за 50-100 от поворота.
Я трохи пізніше їхав. І було все як ти написав в т.ч. на Дружби.
Я взагалі, сьогодні приїхав на роботу на 15хв раніше із-за цього... довелось неплановий перекур влаштувати
Sergu44o 02.10.2015 12:27 пишет: с Оболони там обычно поток идёт, который занимает ВСЕ ряды.
Та я в курсі, але досить часто, там поток ріденький - є куди уплотнитись Того й питаю, якщо "обмежити" в цьому місці рух по правій смузі - буде сильно критично?
San40S 02.10.2015 12:45 пишет: Та я в курсі, але досить часто, там поток ріденький - є куди уплотнитись Того й питаю, якщо "обмежити" в цьому місці рух по правій смузі - буде сильно критично?
Смотря в какое время. Бывает, что очередь по Г.Сталинграда выстраивается аж за первый круг. Тогда минус полоса - очень критично будет. А когда "жиденький" поток там в правой мало кто едет.
San40S 02.10.2015 11:40 пишет: Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі. В результаті, ті хто їде з Петрівки - проїжджали цю розв'язку, практично без затримки
Если гаец стоял за мостом и дальше по маршруту в центр стояли разруливатели - то кто-то опять тулил по Богатырской Они сейчас скромно перещаются, без светомузыки.
В свое время на Святошино это делалось так: в первом ряду ставилась гаишная машинка перед заездом на мост. поэтому те, кто ехал от Житомирской, должны были перестраиваться во 2 ряд. А по первому свободно заезжали.
San40S 02.10.2015 11:40 пишет: Сьогодні зранку, ТУТ стояв старий-добрий ДАЇшник, і зганяв ліворуч усіх, хто їхав з Героїв Сталінграду по правій смузі. В результаті, ті хто їде з Петрівки - проїжджали цю розв'язку, практично без затримки
Если гаец стоял за мостом и дальше по маршруту в центр стояли разруливатели - то кто-то опять тулил по Богатырской Они сейчас скромно перещаются, без светомузыки.
У меня этот участок прямо из окна виден
Конкретно в цьому місці, бачив його вперше. Хіба що, раніше на попадав на нього.