все, что не требует контактов с Приватом - автоматически лучше Привата.
і в чому ж портмоне переважає П24?
Тим, що він синхронізує суму оплати з поставщиками ком. послуг, підтягує тарифи актуальні і т.п
Замість сексу з вводом сумми оплати і т.п, просто вводиш показники лічильників і отримуєш сумму.
Оплата ВСІХ квитанцій ком. послуг ~ 4-5 хвилин часу.
П24 також синхронізує суму оплати Оплата займає ті ж 4-5 хвилин часу Квитанції присилає на пошту або можна взяти в П24 або в будь-якому термінали Привата. Все безкоштовно, більш того можна оплатити кредитною картою без комісій.
Це не для слави П24, просто не бачу причини для "П24 і рядом не стояв"
П24 також синхронізує суму оплати Оплата займає ті ж 4-5 хвилин часу Квитанції присилає на пошту або можна взяти в П24 або в будь-якому термінали Привата. Все безкоштовно, більш того можна оплатити кредитною картою без комісій.
Так и есть. Наверное, есть лучше сервисы для оплаты коммуналки, но меня Приват 24 полностью устраивает.
У Привата единственная проблема - он одноразовый. Т.е. пока работает - все хорошо. Малейшая проблема - и путей решения найти почти невозможно. Онлайн-поддержка просто убогая и отнимает несметное кол-во времени.
У Привата единственная проблема - он одноразовый. Т.е. пока работает - все хорошо. Малейшая проблема - и путей решения найти почти невозможно. Онлайн-поддержка просто убогая и отнимает несметное кол-во времени.
це для нубів так ті хто з приватом давно (наприклад я), то вже майже всі "фічі/баги" знають, ну і підтримка від голд-клубу краще ніж пересічний анікєйщик на "першій лінії оборони"
це для нубів так ті хто з приватом давно (наприклад я), то вже майже всі "фічі/баги" знають, ну і підтримка від голд-клубу краще ніж пересічний анікєйщик на "першій лінії оборони"
Ну значит я был нубом с 2002 по примерно 2010. Потом мне это надоело и я закрыл в Привате все, что было. Финальный аккорд по закрыванию виртуальной валютной карты с забираем остатка лишь подтвердил правильность решения.
і все-таки ні один з цих сервісів не дозволяє платити борг. Чи я помиляюсь? Якщо не дозволяє, то все одно треба йти в банк після чергового зашквара Київенерго або ЖЕК з тарифами.
і все-таки ні один з цих сервісів не дозволяє платити борг. Чи я помиляюсь? Якщо не дозволяє, то все одно треба йти в банк після чергового зашквара Київенерго або ЖЕК з тарифами.
портмоне дозволяє. вірніше - дозволяв точно. я так розумію, що постачальники такі якісь криві платіжки для портмоне почали формувати, чи криво дані передавати. а раніше для боргу була окрема строчка, зазначена сума, можно було сплатити її повністю, або вбити самому суму. зараз вказується сума боргу. Але забити якусь суму можна тільки в графі "додатково сплачую". Ну в мене кривість платіжок с жовтня цього року почалась, і не тільки в цьому полягає. Я так розумію, що це бардак у всяких київенерго і водоканалах, а не і портмоне.
що ти маєш на увазі під "платити борг"?
Портмоне підтягує борг, якщо він є
що ти маєш на увазі під "платити борг"?
під боргом я розумію ту сумму, яку мені мені малюють в платіжці як борг. Наприклад, на сьогодні він 2000 грн. А я хочу заплатити 1000. І ще, в платіжці борг іде загальний: оплалення + вода + утримання території. А як покрити борг по якійсь конкретній послузі? Наприклад, я хочу 1000 грн. кинути за воду. Як це в електронній платіжці вказати? Чи ще, сервіс виставляє суму до оплати згідно рахунку. А якщо я хочу заплатити тільки за воду і тепло, а ЖЕКу не хочу, як це зробити?
А кроме Привата нет возможности оплатить коммуналку не через Ощад без комиссий? Очереди в Ощаде достали уже, но с Приватом я полтора года назад расстался и больше туда не хочется
Поскольку карточка с которой плачу, как раз ПБ, и регистрация в системе ПБ24 автоматически уже есть, и есть возможность платить прямо оттуда, не регистрируясь больше ни в каких других системах (портмоне и т.д.), то почему бы им не пользоваться, я пользуюсь. Баги прошлого, которые были с несвоевременным подтягиванием инфы по коммунальным счетам они порешали.
Из любопытства последнюю платежку по коммуналке решил сначала оплатить непосредственно в ГИОЦ. Все ввел, посчитало, и захотело сверху аж 14 грн комиссии! За что ? Зато на сайте ГИОЦ автоматически учитывается переплата или долги, это да. Наверное, за это и комиссия Вернулся назад в ПБ24, оплатил все то же самое без комиссии.
Так и альфабанк без комиссии работает. Думаю и остальные тоже. Ф топпку такой сервис. Тем более, что в альфе создал профиль и все данные подтягиваются.
Plategka.com. плохой сервис платил коммуналку, ГИОЦ не зачел оплату, ещё и комиссию содрал, не платите за коммуналку в Киеве через этот сервис.
Портмоне наше всё.
ИСТЧО один за Портмоне (9 лет использования), иногда есть вопросы, но Пр24 принципиально не хочу, даже бесплатно.
ИСТЧО один за Портмоне (9 лет использования), иногда есть вопросы, но Пр24 принципиально не хочу, даже бесплатно.
Зря, портмоне берет денег низачто, привет таки кошеГ
Так и альфабанк без комиссии работает. Думаю и остальные тоже. Ф топпку такой сервис. Тем более, что в альфе создал профиль и все данные подтягиваются.
+1 Только поэтому и держу их карту. MyAlfaBank - удобно, без комиссий (даже обычные переводы по реквизитам)