На руках постанова за порушення ПДР.,на ній реквізитів не має. КУДИ платити,на який рахунок.??? Машина зареестрована на дружину вКиэві. Я дав адресу Київської області(прописки та проживання). Порушення ПДР.в Києві.
Платити в Київську обл.чи Київ.????
До речі, я запитував у патрульних, як оплачувати. Вони самі не в курсі, запропонували викликати патруль із терміналом
подозреваю что терминал через 3жи является тем же "ощадбанком" и платит по тем же реквизитам, поэтому вопрос это никак не снимет
подтвердить могут те у кого на рух есть чек из патрульного терминала
У меня есть чек из терминала на посту в Березани. Правда он за лето 2015 года. Но точно знаю что тот штраф сразу же удалился из базы. Если интересно могу выложить
На руках постанова за порушення ПДР.,на ній реквізитів не має. КУДИ платити,на який рахунок.??? Машина зареестрована на дружину вКиэві. Я дав адресу Київської області(прописки та проживання). Порушення ПДР.в Києві.
Платити в Київську обл.чи Київ.????
По реквизитам УДКУ района своей регистрации по паспорту.
звезду дакинув. Дякую.
Ходив в ОЩАДБАНК, Сказали гроші кидати на рахунок місця порушення ПДР, Тобто. Порушив у КИЄВІ,виписували постанову "КИЯНИ" ,грошики перераховуєм на Київ. Не залежно від прописки.