не ауді - колеса Шини R8x9.5, балансувати не треба В гугль не посилайте, там вже обшукався, нічого не знайшов
Попередні монтери забули викрутку у колесі , до них більше не поїду.
дозволю собі запропонувати свої скромні полсуги. в вас ауді р вісімка? що с балансуванням? задача прикрутити зібрані колеса та нанести мастило на ступиці, так? www.aleshina.com.ua
дозволю собі запропонувати свої скромні полсуги. в вас ауді р вісімка?
Ні, у мене тракторець на коліщатках R8
що с балансуванням?
балансувати не треба.
задача прикрутити зібрані колеса та нанести мастило на ступиці, так?
Ні, колеса я зніму сам і привезу їх на шиномонтаж. Потрібно зняти літні шини та поставити зимові. Можливо знадобиться пушка щоб їх надути.
Ваш монтажний станок може затиснути диски R8? Переважно всі станки починають від R10.
На Ленинградке типтоп переобувает мотоциклы, может и ваше смогут?
Буду вдячний якщо скажете конкретніше адресу, бо в їх списку Ленінградської площі немає. Якось я монтував у них на Окружній, по телефону сказали що зроблять. Таки зробили, але без станка. Та і процес ішов з такими матюками, що бажання їх відвідувати більше не має.
ТипТоп обычно от 12" берёт. Я когда мопед переобувал как раз к ним ездил, и у меня были 12" колёса
Переобувал, не могут, вообще ничего не могут - ихтамнет.
Переобувал, не могут, вообще ничего не могут - ихтамнет.
Да, нагуглил, они же, переехали на братиславскую. Станок не возьмет r8, мотоциклетные делают и дальше.
дозволю собі запропонувати свої скромні полсуги. в вас ауді р вісімка?
Ні, у мене тракторець на коліщатках R8
Ваш монтажний станок може затиснути диски R8? Переважно всі станки починають від R10.
вибачте тупанув. з вашого сабжу моя уява намалювала таку картину: наврядчи буду корисним.