практически, dream... усли б еще и Нокиа, то уже сейчас бы заказал привезти...
Так замов - нокіа не панацея. І ніколи нею не була!
Нокиа - самые нетонущие в унитазе телефоны -->
В бытность Хорошковского министром экономики у него было 2 трубы. И вряд-ли из экономии. видимо ему было так удобнее. И на совещаниях он их обе клал на стол, не стеснялся.
Это достаточно афтаритетный пример для такого крутого парня, как ты?
І ніколи нею не була!
я не хочу вдаватися до релігійних дискусій на кшталт: хто кращий - benq чи citronics. скажімо так: у мене всі телефони - нокії. до того ж у них всіх однакові за своїми тех.характеристиками зарядні пристрої. мені не зручно брати не тільки іншу марку, але й таку модель нокії, чий зар.пристрій не можна буде використовувати для зарядження будь-якого з моїх терміналів, а також терміналу дружини. я раб нокії, але не відчуваю з цього приводу дискомфорту, бо непринципово - рабом якої марки бути, якщо ти не готовий відмовитись від стільникового зв'язку.
Не пойму, что важнее, телефон или зарядка? У нас в семье 5 телефонов и все разные - очень хорошо, никто мою зарядку не трогает.
Не пойму, что важнее, телефон или зарядка? У нас в семье 5 телефонов и все разные - очень хорошо, никто мою зарядку не трогает.
не возражаю. это вопрос моего личного удобства. зарядки стоят и дома, и на работе (и у меня, и у жены) - это удобно - не нужно думать о том, где именно сейчас лежит подходящая данному конкретному терминалу зарядка. в результате, у меня вообще не бывает ситуаций - батарея разрядилась. имхо, это просто вопрос личного удобства. опять же - обмен записями в тел.книжке через ИК.
конечно, есть свои недостатки (у ситуации, когда все телефоны одного производителя) - их не может не быть, но я пока не нашёл.
О! З цього необхідно було починати - ти не раб нокії! Насправді ти, як правильно сказав пан Кинжальный прострел - раб зарядки! Я півтора року назад змінив сіменс на моторолу і ще досі обламуюсь лізти під панель приладів щоб зняти автомобільний набір "вільні руки" для сіменся. Якісна оригінальна зарядка зараз коштує не більше 50 грн у всіляких юнітрейдах для будь-якої моделі. Я собі завжди для нового телефону купую ще одну зарядку на роботу і автозарядку. І ще один заряджений акумулятор в партмоне тягаю на випадок виснаження акума в польових умовах.
Коли тягався з алькателькою (ще в студентські будні), то думав, що ніколи не зміню алік. Потім перейшов на сіменс і теж всім кричав, що не куплю інший телефон. А коли придбав моторолу то вже не зарікаюсь, що не поміняю виробника бо вибираю по співвідношенню ціна/якість/функціональність а не по надпису на апараті! Покищо я не бачив для себе жодної достойної моделі нокії але якщо така з'явиться, і вищенаведене співвідношення буде оптимальним (ідеального нажаль не буває ), то я неодмінно придбаю таку ноку незалежно від зарядки Все ІМХО
ЗІ: Я ні в якому разі не хочу якимось чином обідити любителів телефонів Нокіа. Це питання "релігії". Просто навожу приклад, що не потрібно на них зациклюватись а тим-більше на їх зарядках
а у меня полный ящик зарядок , и телефоны нокии , семён , самсуньг ,алик ... а ношусь только с аликом -->
В бытность Хорошковского министром экономики у него было 2 трубы. И вряд-ли из экономии. видимо ему было так удобнее. И на совещаниях он их обе клал на стол, не стеснялся.
Это достаточно афтаритетный пример для такого крутого парня, как ты?
\
Я даже больше скажу. Практически у всех людей которые сейчвас не сходят с экранов телевизора по 2-3 трубы. И вовсе они не экономят бабло. Просто на каждый котингент имееться свой номер : один знают только депутаты, другой семья, друзья и.т.д
Я прошёл путь Алкатель - Самсунг - СЭ - Моторолла. К первым двум претензий не было, СЭ меня разочаровал, Моторолла - как французский автомобиль, недостатков полно, но всё прощаешь за дизайн, так я не могу найти достойную замену своему Разру, хотя сейчас его цена опустилась до неприличия и с V3 ходят все, кому не лень. Купил жене Нокию 7380 - не могу не признать, что Нокия - супер, всё работает идиально, однако для себя не вижу у них модели, превосходящей Разр. Что касается зарядок, то я уже год не соберусь купить автозарядку для Мотороллы и в этом большая заслуга ёмкости родного аккумулятора, хотя за год он слегка сдал.
+1 у меня V620 черный в мет. корпусе уже не один год - те же впечатления что у тебя про V3. Аккум суперживучий, даже не купил автозарядку, хотя со всеми предыдущими мобилами покупал напостой.
отвечу тебе и Ranger-у: Вы ещ.е ребята посчитайте сколько у Путина аппаратов на столе.
<cтеб>Конечно потому что по одному дешевле позвонить Бушу, а по другому - Саддаму.</cтеб>
Так что давайте мух от котлет, плиз. У некоторых людей есть причины носить два или более телефонов, но автор этого топика просил совета по оптимизации расходов на связь. Хочешь чтобы я поверил, что Хорошковский и Путин носят по две трубы для экономии бабла??
-->
О! З цього необхідно було починати - ти не раб нокії! Насправді ти, як правильно сказав пан Кинжальный прострел - раб зарядки!
то ти мені пропонуеш стати рабом одразу п'яти (чи скільки їх там тепер буде треба) зарядок? втішив.
От бач як тобі тяжко відмовитись від Нокії У мене дома моторолка, сіменс, алька і самсунг. НЕМАЄ НІЯКИХ ПРОБЛЕМ ІЗ ЗАРЯДКАМИ!
перечитав топік і зрозумів: нокія - сакс і маздай.