Є українець. Знаходиться в Польщі або Німеччині по якійсь візі. Не прописаний. Хоче продавати щось росіянам (наприклад одяг). Як отримувати гроші від росіянина? Щоб при цьому ними можна було розраховуватися в оффлайнових магазинах. Мені поки прийшло в голову тільки вестерн юніон...
Электронные валюты WM, YD, Qiwi, затем вывод на свою карту.
На українську карту є прямий вивід чи через посередників?
qiwi вывод есть, комиссия 2%+100 рублей за операцию. WM в Альфа банке есть вывод и ввод напрямую. В настройках myalfabank посмотрите подключение WMID, ФИО латиницей должны совпадать, иначе не подключат. По ЯД не знаю.
Bitcoin.
qiwi вывод есть, комиссия 2%+100 рублей за операцию. WM в Альфа банке есть вывод и ввод напрямую. В настройках myalfabank посмотрите подключение WMID, ФИО латиницей должны совпадать, иначе не подключат. По ЯД не знаю.
Українець зареєстрований підприємцем. Виведення на карту альфи буде вважатися доходом підприємця? Як писати в книзі доходів та витрат?
Bitcoin.
То дуже екзотично. Потрібно щось як у нас термінал приватбанку або айбокс, щоб термінал був у близькій досяжності.
Які дошки оголошень популярні в росії? Як обходити пункт де потрібно ввести російський номер телефону при реєстрації? (наприклад авіто.ру)