2.1. Затвердження за заявницьким принципом переліку закладів охорони здоров'я, яким надається право створювати медичні комісії з огляду кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів.
абз.3 п.1.6 Перелік закладів охорони здоров'я, яким надається право створювати вищезазначені медичні комісії та проводити попередній, періодичний і позачерговий медичні огляди (далі - заклади охорони здоров'я), щороку затверджується відповідно наказами Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, структурними підрозділами з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій за заявницьким принципом.
Медицинский осмотр и медицинская справка по-прежнему существуют.
Ок, понял. Спасибо! Буду дальше ждать пока отменят, чтобы сделать новые пластиковые права.
А в чём сложность пройти медосмотр или "сделать" медсправку?
Час або гроші. Не в усіх вони є.
... сделать новые пластиковые права.
на який термін зараз видають пластикові права?
Как уже писалось, нужно потратить время и деньги. А так, пока не горит, но пластиковые более удобны и может быть проблема с кирилицей за границей. Вот если отменят мед. справку хотябы для замены прав - то стоит пойти поменять. Другое дело, если права получаются первый раз.
Вроде на 30 лет.
не так страшна справка, как ее рисуют Месяц назад делал справку (по причине восстановлений прав) - 300 грн и час времени ушло
не так страшна справка, как ее рисуют Месяц назад делал справку (по причине восстановлений прав) - 300 грн и час времени ушло
а сейчас и того дешевле будет, поскольку такую справку уже имеют право выдавать любые ЗОЗ где есть "До складу медичної комісії входять: лікар-терапевт (голова комісії), лікар-невропатолог, лікар-отоларинголог, лікар-офтальмолог, лікар-хірург."
... сделать новые пластиковые права.
Кстати вопрос а если лет в 60 потерять права, новые выдадут до 90летия?