В ответ на: Тут треба дивитися на це з точки зору людини, яка може собі дозволити автомобіль за пів мільйона. Перевівши в ближчу до нас площину, це як замість купити мерседес бізнес, чи представницького класу, вибрати суперб, а на здачу декілька ідеально реставрованих ваз-2101. Знову ж, старі реставровані мустанги - це примітивні автомобілі тих років, ні керованості, ні швидкості, як сказав про це Кларксон: двигун, що перетворює бензин в шум. Тілька магія, якою ці автомобілі наповнені. А тут людям вдалось, як на мій погляд, дійсно зберегти цю магію, наповнивши нею сучасний суперкар. Сучасні автомобілі просто рідко цією магією наділені, от мене і зачепило приємно.
Абсолютно не важно, "двигун, перетворює бензин в шум" или нет. Хочешь ехать эффективно и быстро: есть Тесла/Ауди/Мерсы/Ламбы и Феррари всех мастей. Я на 100% уверен что этот псевдо-мустанг едет хуже любого современного суперкара.
Дело совсем в другом: Если у тебя есть свободные пол-ляма на авто (условно "шейх"), то и у твоих друзей-знакомых (тоже "шейхов"), скорее всего тоже есть аналогичные авто. Поэтому покупка даже Авентадора или Роллса не выделяет тебя никак. Выделиться, ну или "понтануться", и заодно сделать себе приятное, крайне сложно, что на 5000, что на 500 000. Поэтому появляется желание купить что-то супер эксклюзивное - обычно это будет какой то раритет. Этот псевдо-мустанг просто развивает эту идею и предлагает эксклюзивное авто, но при этом с современной начинкой. Идея не нова, но ИМХО реализация конкретно в данном случае - гамно.
Примеры хорошей реализации: Singer 911 (http://singervehicledesign.com/#section-welcome ) - сделано все гораздо тщательнее и ценник гуманнее, до 200К
Тесла - це машина-гаджет, взагалі, ІМХО, не в цю тему. Ауді... От уявити, як умовний шейх приходить в магазин, а йому: "хочемо вам запропонувати суперкар, на якому ви чудово зіллєтеся з оточуючими вас гольфами, ніхто і уваги не зверне". З усіх перечислених хіба ферарі і ламби помічені тим благородним безумством, яке відрізняє просто хорошого художника від генія. Але це більше машини автобану. Альфа - фантастична. Але це не суперкар, це маленький спортивний автомобільчик, інша вагова категорія, так би мовити. Ігл - машина-мрія. Але, знову ж, це машина вихідного дня. А цей мустанг - цілком може бути міською машиною на кожен день. Кліренс в нього не вимірюється в міліметрах, що додає зручності. Так, він грубуватий, але тому, що це мустанг, американський мускул-кар, вони такі були. І ніяк не погоджуся з тим, що реалізація гімно. Як на мене, це найбільш вдала на сьогодні сучасна реалізація американського мускула.