і встає питання що брати. Бюджет буде не більше 6.5-7к. варіанти: 1. лачетті 2007-2008 рік, універсал - було б ідеально + багато місця, відносно не дорогий ремонт, машина відома, проблем на СТО не буде - зовні і всередині виглядає застаріло, багато витрачає палива, буде під 10 років і пробіг відповідний.
2. пежо 207 або рено симбол з 2010того. + роки, стан буде трохи кращій за лачетті, приємнійший дизайн всередині(у пежо) - маленька. багажніку майже немає, з двома дітьми буде важко навіть до бабусі поїхати
3. взяти знову ноут або тііду 2007-2008(ноут вже був, в цілому непогано, але хотілось щось інше) + машину вже мав, слабкі місця вже бачив, надійність мотору непогана, кузов не ржавіє, достатньо економне. - кузовщина дорога, що ппц, ходова та і по дрібницях дістає. шумка фігова, салон треба обклеювати антіскрипом.
може ще є якісь варіанти?
Skoda fabia 2
на форуме писали что есть машины 207 2012 г после лизинга 6.5-7 я б посмотрел их...
Ну хоча б "для чого" береться машина сказали... Самому їздити - пижик,для сім"ї - лачик, а Ноте і Тііда сумніваюсь що будуть живими за 6.5-7
Ну хоча б "для чого" береться машина сказали... Самому їздити - пижик,для сім"ї - лачик, а Ноте і Тііда сумніваюсь що будуть живими за 6.5-7
та отож, що 90 відсотків часу їздити самому, або з дружиною, але десь раз на місяць треба їздити до бабусі всім разом(двоє дітей малих), це десь 100км і купа дитячих речей. І от що його брати
За 7 можно взять лачика примерно 10 года... по 8 продают джентры, которые не старше 13 года... я за лачик, да и выглядит он не более старым чем остальное вышеперечисленное, газ ставится без проблем
Лач, газ поставиш расход 12л. Ниссан имхо подороже в обслуге и вообще подороже
на форуме писали что есть машины 207 2012 г после лизинга 6.5-7 я б посмотрел их...
Пыжы с нормпльным количеством дверей и из хозяйских рук, а не после лизинга, где их врядли берегли, стоят не на много дороже - так что там нет никакой шары, собственно потому их так долго и распродают
Лач, газ поставиш расход 12л. Ниссан имхо подороже в обслуге и вообще подороже
за ноут я знаю, в мене майже 3 роки був
і встає питання що брати. Бюджет буде не більше 6.5-7к. варіанти: 1. лачетті 2007-2008 рік, універсал - було б ідеально + багато місця, відносно не дорогий ремонт, машина відома, проблем на СТО не буде - зовні і всередині виглядає застаріло, багато витрачає палива, буде під 10 років і пробіг відповідний.
2. пежо 207 або рено симбол з 2010того. + роки, стан буде трохи кращій за лачетті, приємнійший дизайн всередині(у пежо) - маленька. багажніку майже немає, з двома дітьми буде важко навіть до бабусі поїхати
3. взяти знову ноут або тііду 2007-2008(ноут вже був, в цілому непогано, але хотілось щось інше) + машину вже мав, слабкі місця вже бачив, надійність мотору непогана, кузов не ржавіє, достатньо економне. - кузовщина дорога, що ппц, ходова та і по дрібницях дістає. шумка фігова, салон треба обклеювати антіскрипом.
може ще є якісь варіанти?
ноут и тиида будет намного интереснее..на 2 головы выше чем пыж и лач но получиться ли найти до 7к живой?
ноут и тиида будет намного интереснее..на 2 головы выше чем пыж и лач но получиться ли найти до 7к живой?
глупости... во-первых ноут и тиида в разных классах, во-вторых они разве что экономичнее (зато не так хорошо газируются), и местами попадаются в богатой комплектации... а в остальном - хуже... знакомые весной продали тииду в хорошем состоянии 2008 год на автомате за 6500$ (хоть и выставляли за 8000$ с копейками) перекупу т.к. за неделю никто больше не заинтересовался и не пытался торговаться
Как бывший владелец Тииды - да продавалась невесело - то что предложили, за то и продал
та мій ноут теж пішов набагато дешевше, ніж планували, але там такі часи були, продажі стояли, треба було їхати і продавали вже за скільки дали. ще мені подобається лінея, але нормальні варіанти від 7к та і фіат. ніколи не стикався
Я взял Шевролет Эпику два года назад большой просторный автомобиль 2007 года на газу, могу отдать за 7000$ 100% не бита и не крашеная! если интересно пишите в личку.
ще мені подобається лінея, але нормальні варіанти від 7к та і фіат. ніколи не стикався
а що такого що Фіат?))) проїхав на своїй 50 тис і ні разу не пожалів що купив.., а турбо-мотор дарує тільки позитивні емоції якщо буде бажання все таки ризикнути то можете глянути мою Fiat але прайс буде 8к..
або якщо просто проконсультувати по Фіату можете набирати на моб. - розкажу "плюси" і "мінуси" моделі
рено симбол з 2010того.
багажник 510 литров не такой уж и маленький. в салоне, говорят, тесновата. но сам не садился, не знаю.
рено симбол з 2010того.
багажник 510 литров не такой уж и маленький. в салоне, говорят, тесновата. но сам не садился, не знаю.
мене цікавлять не стільки літри, скільки можливість запхати щось велике, зі складеними сидіннями, а це краще у хетчбеку/універсалі буде. тому лінея і сімбол не у пріоритеті, але теж на них дивлюсь.
ще мені подобається лінея, але нормальні варіанти від 7к та і фіат. ніколи не стикався
а що такого що Фіат?))) проїхав на своїй 50 тис і ні разу не пожалів що купив.., а турбо-мотор дарує тільки позитивні емоції якщо буде бажання все таки ризикнути то можете глянути мою Fiat але прайс буде 8к..
або якщо просто проконсультувати по Фіату можете набирати на моб. - розкажу "плюси" і "мінуси" моделі
дякую за пропозицію, але навряд буду докладати більше 7м, та і купувати буду ближче до квітня, щоб вже стабільно тепло було, без перекидання зимової гуми. Як раз буде час, щоб відкрити сезон поїздок до бабусі
та мій ноут теж пішов набагато дешевше, ніж планували, але там такі часи були, продажі стояли, треба було їхати і продавали вже за скільки дали. ще мені подобається лінея, але нормальні варіанти від 7к та і фіат. ніколи не стикався
Моей турбоЛинее уже почти 6 лет, пробег 92+ тык. Роль резвой и экономной семейной машины выполняет отлично (двое детей, часто ездим не за 100, а за 1000 км с кучей вещей). И задницу мою на работу каждый день возит Из-за наших совдеповских стереотипов сейчас реально взять такую за 7 куе, хорошо поторговавшись