Бо, наприклад, тема "Мобілізація" вже перетворилася в тему, як ухилитися від мобілізації, задрало...
В темі "Війна" активно дискусується теми зловживаннь української влади і як ій не слід довіряти.
Всі теми відводяться від ненависті до ворога, неприйняття агресії до боротьбі з міфічними зловживаннями української влади і сіяння недовіри до її дій, що в військовий час згубно...
І це все робиться під час війни, за що ті ж рашисти б розстрілювали "без суду і слідства"...А ту можна було б ще раз прорідити тих, хто під виглядом "порохоботствуючих") протягує на форуми тут ворожі наративи. А може,заодно дослідити новачків, що зареєструвалися тут за останні 2 роки?
Джипчер 12.03.2023 16:33 пишет: В темі "Війна" активно дискусується теми зловживаннь української влади і як ій не слід довіряти.
Варіант "не зловживати владою" (а фактично мова йде більшістю за корупцію) взагалі не розглядається?
В ответ на: боротьбі з міфічними зловживаннями української влади
Зловживання особливо у
В ответ на: військовий час згубно...
Точніше не самі зловживання (вони будуть, щонайменше поодинокі), а дії влади щодо їх прикриття. Наприклад незрозуміло, чому та контора, що вже без яєць, але ще з яблуками, взагалі продовжує постачати харчові продукти. Систему характеризує не помилка, а реакція на неї. Якщо ж на помилки не звертати увагу, то вони стануть нормою.
В ответ на: І це все робиться під час війни, за що ті ж рашисти б розстрілювали "без суду і слідства"...
От й мені не зрозуміло, чому можна й далі безкарно розкрадати державне майно
А я дивлюсь - тобі росіянський підхід дуже подобається - красти трильйони бюджетних коштів типу можна, а говорити про це - ні То хто ж тоді диверсант якого потрібно фільтрувати?
І це все робиться під час війни, за що ті ж рашисти б розстрілювали "без суду і слідства"...А ту можна було б ще раз прорідити тих, хто під виглядом "порохоботствуючих") протягує на форуми тут ворожі наративи.
А ты хочешь по большевистски, как у них? Кто не с нами, тот против-расстрелять! Тогда в чем отличие?
Пс: я бы еще расстреливал за использование слов типа "нарратив", "крайний раз" и тп
І це все робиться під час війни, за що ті ж рашисти б розстрілювали "без суду і слідства"...А ту можна було б ще раз прорідити тих, хто під виглядом "порохоботствуючих") протягує на форуми тут ворожі наративи.
А ты хочешь по большевистски, как у них? Кто не с нами, тот против-расстрелять! Тогда в чем отличие?
Пс: я бы еще расстреливал за использование слов типа "нарратив", "крайний раз" и тп
"координально"
"полный фулл, крутые аммортизаторы и опорные подшибники, проэкт завершен"