Потрібно доньці купити iPad Pro для малювання. Новий 12.9 в потрібній конфігурації в нас значно більш 40 тис грн коштує , не готовий викласти за нього таку суму. 11 дешевший , але для малювання хотілось би все ж більший розмір. Чи є сенс везти бу з ebay, amazon через посередника , враховуючи його комісію, як правило 10%та митні платежі чи краще по місцю через олх шукати? Прохання відповісти тих хто в темі.
Запитай у Kraev, він продае як раз бу
Дякую, бачив оголошення, але він пише "такий самий" . Мені нажаль по об.єму пам.яті замалий і покоління потрібно свіжіше, на М1.
Я б шукав тут. Трохи дорожче і то не завжди, але можна подивитися вживу.
Але якщо потрібно для роботи, то краще купити новий в розстрочку, зробити аванс 50-70% (дивлячись яку суму готов віддати за б/у) а інше на 10-15 платежів. Бо оці 1500-2000грн в місяць все рівно не замітиш з сьогоднішніми цінами на все.
Але якщо потрібно для роботи, то краще купити новий в розстрочку, зробити аванс 50-70% (дивлячись яку суму готов віддати за б/у) а інше на 10-15 платежів. Бо оці 1500-2000грн в місяць все рівно не замітиш з сьогоднішніми цінами на все.
в росрочку дорого, краще оплата частинами
Краще шукати тут. А якщо на ебей то дивитись европу і бажано в країні де проживають знайомі (зараз мабуть у всіх такі є ). Замовляти на їх адресу, вони і провірити його зможуть, і потім відправлять автобусом в Україну. Так і по часу буде набагато швидше і 100% на розтаможку не попадете.
Потрібно доньці купити iPad Pro для малювання. Новий 12.9 в потрібній конфігурації в нас значно більш 40 тис грн коштує , не готовий викласти за нього таку суму. 11 дешевший , але для малювання хотілось би все ж більший розмір. Чи є сенс везти бу з ebay, amazon через посередника , враховуючи його комісію, як правило 10%та митні платежі чи краще по місцю через олх шукати? Прохання відповісти тих хто в темі.
А навіщо саме pro? Зараз є air 12,9. Коштує дешевше за про. сторінка
+ У "сірих" коштує 35тис і гарантія 12 місяців, процесор М2 на 128гб. Який смисл в б/у?
+ У "сірих" коштує 35тис і гарантія 12 місяців, процесор М2 на 128гб. Який смисл в б/у?
В тому то і проблема що потрібно 256 гб(. Прокрейт для малювання 64 Гб + Геншин 64 Гб(не купувати ж андроїд окремо під ігри) = в залишку пам.яті 0. Тож виходить мінімум 256 потрібно. І Ейр 13 вже буде за зовсім іншу ціну. Це не для роботи купується, дитина навчається в художній школі , постійно малює, навчвльний рік закінчила на відмінно, давно марить, думаю заслужила. А альтернативи Прокрейт в Андроїд нажаль немає, тому тільки IPad, і зразу ж ціна космос. Хотілось би до 30 , стеля 35 тис грн.
На форумах якось мало їх взагалі продають на відміну від макбуків та айфонів, де можна взяти в людини з репутацією. Олх , тут все одразу не перевіриш, якщо є якісь приховані косяки, тому трохи сумнівно для мене.
Сума є , в россрочку немає сенсу, питання доцільності і психологічного барєру, це ж дійсно не для роботи,повчитися можна трохи на більш "скромному", не обов.язково брати ТОП. А от розмір більше все ж буде зручнішим для малювання. Тому і прийшов до того що краще 12.9 на 256 гб.
Сума є , в россрочку немає сенсу, питання доцільності і психологічного барєру, це ж дійсно не для роботи,повчитися можна трохи на більш "скромному", не обов.язково брати ТОП. А от розмір більше все ж буде зручнішим для малювання. Тому і прийшов до того що краще 12.9 на 256 гб.
Так от для того щоб подолати психологічний бар'єр, оплата частинами і береться. Мені краще коли 500 доларів буде "в кармані", а я буду платити по 2000грн в місяць. Тим паче воно там само знімає, головне щоб кошти були на карті. Також 500 уе можна в любий момент поміняти і закрити розстрочку. Тому варто спробувати, на місяців 6 для першого разу буде достатньо. , але вирішувати тобі. Як на мене, то краще новий в розстрочку, чим б/у за готівку одразу, хоч і дешевше.
Стосовно планшету. 38.5тис грн коштує Аір на 256гб. Прошка 22 року на 256 ГБ коштує 45тис. Чи є сенс купляти б/у, дивись сам. Мало в продажі, бо продалось мало, а враховуючи що там сучасний процесор і стагнація економіки в світі, то не так часто власники старих айпадів будуть міняти на нові.
Так от для того щоб подолати психологічний бар'єр, оплата частинами і береться.
Мало в продажі, бо продалось мало, а враховуючи що там сучасний процесор і стагнація економіки в світі, то не так часто власники старих айпадів будуть міняти на нові.
Дякую. Мабуть так і є. Все стає тільки дорожче ,а відрив характеристик в нових моделях не суттєвий.
Так от для того щоб подолати психологічний бар'єр, оплата частинами і береться.
Мало в продажі, бо продалось мало, а враховуючи що там сучасний процесор і стагнація економіки в світі, то не так часто власники старих айпадів будуть міняти на нові.
Дякую. Мабуть так і є. Все стає тільки дорожче ,а відрив характеристик в нових моделях не суттєвий.
Вище ж написали - айр 12,9 на 256 гб у офіціалів 38,7. Мабуть можна знайти сірий до 35. Процесора М2 вистачить з головою проти м4 у аналогічного про. Де взяти сірий - на цьому сайті як мінімум два київських продавці рекламуються. У одного я кілька разів купував різні яблука - усе ок.
про соту я і забув. Раніше коли в Київі була то дивився там ціни та і щось мабуть купував там
Так вона і зараз у Києві є. Зручно розташована навпроти Гуліверу, а не десь у , які деякі інші пункти видачі таких товарів від інших інтернет магазинів. Хоча цінник у них може відрізнятися від задекларованого на сайті.
про соту я і забув. Раніше коли в Київі була то дивився там ціни та і щось мабуть купував там
Я на ній тільки і дивлюсь, ще Du-Du (назва ).
ще Du-Du (назва ).
Та назва як назва) Колись телек в них купував , не підійшла діагональ то без проблем поміняли на інший. Потім павербанк малій. Сподобалось ціни та відношення. Тому ще щось куплю)