Ну ладно на тих ділянках,де не очевидно, що це не одностороння. Але тут-подвійна суцільна, червоний світлофор, в мене і нього величезні машини,а не якісь самокати, погода гарна. Таке враження,що людина в прямому сенсі сліпа. Але вангую типове автоуа: 1) ліва смуга 2) тошнот 3) маневр читався за кілометр до
Tvshop 19.03.2025 08:48 пишет: Цікаво куди дівся той, який на туксоні ганяв зустрічною постійно, не оболоні. І то було набагато небезпечніше,ніж у відео. Той просто їхав у лоб.
Здається там був ссанйонг. Сам не бачив але це вже міська легенда
та ну наче і порушив, але і ситуація "чисто тупанув" не знаю, в мене таке щодня десятками від пішоходів на червоний до таких вискочок. А чисто розминутись у дворі це взагалі нереально
junior 13.04.2025 13:26 пишет: Допущу, що він розраховував, що єдина машина на дорозі, яка рухається лівою смугою, пригальмовуючи перед перехрестям, хоче повернути наліво
Тому поспішив звільнити мені смугу,в яку я мав би повернути?)
Wood_Elf 13.04.2025 20:59 пишет: та ну наче і порушив, але і ситуація "чисто тупанув" не знаю, в мене таке щодня десятками від пішоходів на червоний до таких вискочок. А чисто розминутись у дворі це взагалі нереально
Тобто ти перетинаєш подвійну суцільну, їдеш на червоне, не дивишся що в цей момент в тебе їде авто- тричі підряд "тупанув"?