Хтось їздив останнім часом по цьому маршруту замість Вінниці на Хмільник (в Бердичеві поворот на Р31). Так коротше, але дорога така, що по часу на одне виходить як їхати через Вінницю. Може залатали?
Сьогодні їхав Київ-Житомир-Чуднів-Старкон-Хмельницький. Проблема тільки на об'їздній Чуднова, там кілометра 2 повної дупи замість дороги. А в іншому дорога норм, проїхав як звичайно.
Mutant 03.01.2025 16:04 пишет: Сьогодні їхав Київ-Житомир-Чуднів-Старкон-Хмельницький. Проблема тільки на об'їздній Чуднова, там кілометра 2 повної дупи замість дороги. А в іншому дорога норм, проїхав як звичайно.
мені обов'язково треба в Бердичів, а частина дороги Бердичів-Чуднів раніше була геть погана, тому за Хмільник цікавлюсь.
Mutant 03.01.2025 16:04 пишет: Сьогодні їхав Київ-Житомир-Чуднів-Старкон-Хмельницький. Проблема тільки на об'їздній Чуднова, там кілометра 2 повної дупи замість дороги. А в іншому дорога норм, проїхав як звичайно.
мені обов'язково треба в Бердичів, а частина дороги Бердичів-Чуднів раніше була геть погана, тому за Хмільник цікавлюсь.
Та я не відповідав на ваше питання. Просто дав інфу про дорогу по якій їхав, може комусь згодиться.
Бердичів-Чуднів частково полатали. але вночі я не рекомендую.