Доречі, задумався. Балки на одиничці ж так і не зʼявилось, навіть на f40/f70? Читаю, що досі підвіска алюмінієва. Досі не впевнений, що поточна одиничка варта своїх грошей, але хоч тут не економили.
+ Ще шумка краща + з великою ймовірністю подвійні склопакети + багатоважільна, а також вони важчі
В "единичке" от БМВ, сзади - балка. Но это не так страшно, тут больше будут играть настройки подвески и длина базы, у всех "Леонов" или "Гольфов" старых версий сзади тоже балка, но на устойчивость жалоб нет.
ти таки чув дзвін, але... golf/leon/A3/octavia мають багатоважільну або балку в залежності від потужності та приводу. З того що памятаю по бєнзам і має багатоважільну Лєон 3 - з моторами 1,8 та 2,0 Golf Vii- з моторами 1,4/1,5 A3 - 150+к.с. за Octavia не пам'ятаю/знаю. в наступних поколіннях конфігурації трохи перекидали, леон наприклад - тіко в варіанті 4х4 або плагін залишився з багатоважількою. Але то до вікіпедії і каталогів, нафіг його все пам'ятати.
Сейчас все Леоны, которые к нам возят, кроме Купры - на балке. Гольфы - на многорычажке. Многорычажкой на Октавии не интересовался, но все, что в "бюджете" - так же на балке. В общем случае, балка сзади - не приговор, у камрада Sashok_Accent, свежий Леон на балке, претензий к управляемости нет, да и по поводу балки у моих Куги и Джука у особых вопросов не возникало. Многорычажка, несомненно, лучше, но хорошо отстроенная балка пойдет, может, жестче, но, в остальном - не намного хуже.
Sashok_Accent 17.04.2025 14:23 пишет: поверну тему трохи в русло ТСІ+ДСГ
Зробив ТО, 45 000 пробігу, 2 роки з моменту купівлі. До ТО ще гальмівні диски спереду, і колодки по кругу.
Кому цікаво сухі цифри, і обговорити, як воно дорого, то осьо
Я тобі відразу казав, що треба було рав4 брати, або хоча б камрі гібридну. А то за свої ж гроші сам собі проблеми купив. Ну і не солідно, в твоєму віці вже пора думати про те, що про тебе люди скажуть.
Sashok_Accent 17.04.2025 14:23 пишет: поверну тему трохи в русло ТСІ+ДСГ
Зробив ТО, 45 000 пробігу, 2 роки з моменту купівлі. До ТО ще гальмівні диски спереду, і колодки по кругу.
Кому цікаво сухі цифри, і обговорити, як воно дорого, то осьо
Я тобі відразу казав, що треба було рав4 брати, або хоча б камрі гібридну. А то за свої ж гроші сам собі проблеми купив. Ну і не солідно, в твоєму віці вже пора думати про те, що про тебе люди скажуть.
та да, треба було. Їздив би як нормальна людина, а не оце все. Плагін, шнурок з вікна, розсада в багажнику.
Sashok_Accent 17.04.2025 14:23 пишет: Кому цікаво сухі цифри, і обговорити, як воно дорого, то осьо
Мурзік, здається, після схожих цифр був в такому "захваті", що навіть тему створив про вибір Тойоти на заміну
я ще не настільки старий і унилий
хоча якийсь GR Yaris або GR Corolla я би може і глянув колись потім. Поки що Я неймовірно задоволений Форментором. Кожен день радію що купив, і насправді, не маю жодного бажання на щось мінять.
Sashok_Accent 17.04.2025 14:23 пишет: Кому цікаво сухі цифри, і обговорити, як воно дорого, то осьо
Мурзік, здається, після схожих цифр був в такому "захваті", що навіть тему створив про вибір Тойоти на заміну
я ще не настільки старий і унилий
хоча якийсь GR Yaris або GR Corolla я би може і глянув колись потім. Поки що Я неймовірно задоволений Форментором. Кожен день радію що купив, і насправді, не маю жодного бажання на щось мінять.
Зустрічна пропозиція. RAV4 і я тобі подарую комплект шильдиків GR.