На візорі є якись незрозумілі піпкі. Як на мене, схоже на можливість щось закріпити на візорі. Але на сайті нічого про таке не бачу. В принципі, є потреба в тонувані від сонця. Це тільки візор міняти? Чи може є якісь більш зручні варіанти?
якщо докинути ціну візору, то може вже і шолом буде з сонцезахисним висувним візиром та додатковою вентиляцією. варто задуматися. а краще поміряти. бо мені багато не підійшли через форму голови.
maksym 23.04.2025 07:05 пишет: Шолом вже є і іншого не буде Поки треба якось оптимізувати його використання в сонячну погоду. Поки або тонований візор, або окуляри
тонування візору, то таке,іноді на вулиці буває темно Але проти моди не попреш
US7IGN 23.04.2025 23:55 пишет: чим звичайні окуляри не влаштовують?
Перед в'їздом в тунель або на підземний паркінг треба зупинятися та знімати звичайні окуляри. Вбудовані сонцезахисні окуляри - маст хев для будь-якого шолому
Перед в'їздом в тунель або на підземний паркінг треба зупинятися та знімати звичайні окуляри. Вбудовані сонцезахисні окуляри - маст хев для будь-якого шолому
ок. просто не маю досвіду їзди по паркингах, а в тонелях світла вистачало. хоча згоден в цілому. наступний шолом буду брати Shoi Neotec, в якому вже все вбудоване. дуже задоволені брендом і я і дружина.
Тунель мені точно не світить Це сільське ендуро по полям пару годин макс. І пару раз на місяць.