навіть не знаю як то сталося, просто їхав вздовж трамвайних колій на Подолі, аж поки не вирішив перелаштуватися... Ви б таке ремонтували, залишили як є чи міняли колесо?
так, не наскрізь. Колесо не спускає, нитки не повилазили. На двох ШМ сказали що якщо нитки не вилізли - їздити та не паритись. Просто таке в мене вперше. Вже друге колесо таке (колеса gislaved ultra speed 2)
Aziz 02.09.2024 12:12 пишет: навіть не знаю як то сталося, просто їхав вздовж трамвайних колій на Подолі, аж поки не вирішив перелаштуватися... Ви б таке ремонтували, залишили як є чи міняли колесо?
Наскільки стара чи зношена гума? Переставив би обидва пошкоджені колеса на задню вісь і доїздити сезон так. Все рівно вже скоро на зимову перебортовуватись.
А далі відкласти питання до весни, хай собі лежать. Там по ситуації, будуть кошти - заодно повід оновити весь комплект 4 шин на свіженький. Ні - придбати тільки нові 2 шт замість пошкоджених, а ці використовувати у якості запасок.
Щодо ремонту, один раз колись ремонтував величезний глибокий бічний поріз. Взяли дуже дорого за це, але заварили якісно і ззовні і зсередини. Погодився на ремонт тільки тому, що це було колесо з щойно придбаного нового комплекту, менше місяця мабуть. Тому жалко. Якби таке сталось на старій різині - з наскрізною викинув би не думаючи. А те реставроване після бічної діри - від"їздило весь свій ресурс, потім 4 роки до зношення протектора і утиля, без проблем
Потрібна консультація розумних камрадів. Покришка Pirelli Scorpion Verde із шаром якоїсь липкої фігні на внутрішній поверхні, яка наче має затягувати дрібні проколи. Пробив колесо прямо в канавці протектора. Шириною 10 мм, наче ножем. Захисний шар таки спрацював, не дав колесу швидко спустити, спокійно доїхав до ШМ на трасі. Там чувак дуже матюкався на наявний цей шар, бо його важко зчистити аби дістатися до твердої поверхні. Поставив латку в формі гриба і відпустив мене. На наступний ранок колесо було наполовину спущене. Заїхав на інший ШМ (ОКшина), який виявив, що травить по "ніжці" грибка. Але ремонтувати відмовився.... Сказав, що латка не буде триматися, а там треба або вулканізація, або заливати рідкою гумою. Тому питання - таке лікуєтсья, чи шину на клумбу?