От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні. Намагається блогеріть, знімає усе. Ловить також і щук, кидає у садок, наприкінці рибалки все сфоткає і недозволене відпустить. А тут рибнадзор . В кого шанси більші?)
Apparator 04.05.2025 23:51 пишет: От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні. Намагається блогеріть, знімає усе. Ловить також і щук, кидає у садок, наприкінці рибалки все сфоткає і недозволене відпустить. А тут рибнадзор . В кого шанси більші?)
факт зафиксирован пойманных щук? да. Тут без вариантов - он попал.
Ну а шо потерпеть нельзя? Ну вот в чем кайф искать как безнаказано нарушить закон ДЩавай тебя будет тцк ловить, привозить, оформлять и отпускать... Кайфово будет?
Dennis 07.05.2025 15:51 пишет: А спіймав, сфоткав та відпустив? Навіщо у садок?
Щось також так здалось, але людина сказала, що познімає і відпустить. Та ще й "злочин" свій на три камери знімала. Треба було назву каналу спитати, подивитись відос потім... Я для себе розібратись. Тобто, в садок поклав, і це вже злочин? Колись на Десні підуста спіймав, кинув в садок, кум приїхав, показав йому, відпустили. А я й не в курсі був, що міг попасти...
Спіймана й відпущена риба часто гине не тільки від фізичних пошкоджень, але, згодом, й від пережитого стресу. Велика вірогідність, що риба, яка побувала в садку, не виживе.
Dennis 07.05.2025 15:51 пишет: А спіймав, сфоткав та відпустив? Навіщо у садок?
Щось також так здалось, але людина сказала, що познімає і відпустить. Та ще й "злочин" свій на три камери знімала. Треба було назву каналу спитати, подивитись відос потім... Я для себе розібратись. Тобто, в садок поклав, і це вже злочин? Колись на Десні підуста спіймав, кинув в садок, кум приїхав, показав йому, відпустили. А я й не в курсі був, що міг попасти...
Якщо риба в садку, сумці, аєраторі тощо - порушення норм. А подуст, до речі, зараз у Червоній Книзі (якщо я не плутаю), там за нього зараз від 510 грн до 850 грн з конфіскацією незаконно добутого. Подуст звичайний
Apparator 04.05.2025 23:51 пишет: От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні.
на вихідних був проїздом повз КВХ - човнів вАлом мало того, що заборона під час військового стану, так ще і нерест зараз... але, мабуть важливіще, перевіряти садки у рибалок на березі.