Hammer 04.05.2023 22:08 пишет: ... или ктонть решится запустить производство новых коробок для условных старлайнов
Зараз в Києві один майстер, розібравши старлайн на молекули, робить свій український аналог, обіцяє, що буде краще по якості. Потім планує ставити на поток. Спостерігаю, цікаво чим закінчиться проєкт
Hammer 04.05.2023 22:08 пишет: ... или ктонть решится запустить производство новых коробок для условных старлайнов
Зараз в Києві один майстер, розібравши старлайн на молекули, робить свій український аналог, обіцяє, що буде краще по якості. Потім планує ставити на поток. Спостерігаю, цікаво чим закінчиться проєкт
Есть хорошие новости. Появились системы Спектр, мейд ин Юкрейн, по сути это Призраки, т.е. вполне современные умные функциональные девайсы. По ценам нормально. Иммобилайзеры и сигналки. как раз некому стало ставить, в обоих смыслах
Можу сказати про проблеми при закритті та відкритті машини. Сигналізація сама ставить машину під охорону при закритті багажника (центральний замок я не активую) але прицьому залишаеться відкритим і двері і багажник. Відкриваєш двері і сигналізауія важає проникненням і вмикає сирену і сповішення на телефон. Відбувається це не завжди, алгорітм коли вона включається я не розумію. Іноді диже бісить. особливо коли миєш машину на самосмийці. Поки проблему не вірішили, хоча обіцяли. У всьому іншому працює нормально.
а окрім куцого відео, є документація? Спробував через вебсайт на контакти, але там також просто посилання на https://autosecurity.com.ua/ua-tovar-35-Autosecurity-A1.html дають і нічого більше.. якось воно, ну реально, не як у людей. Якщо це продукт - має бути опис роботи, технічні можливості та специфікація. Всього цього немає. Тобто як воно працює - здогадайся сам, фіча це, чи бага, наприклад.. Я вже не кажу про саме встановлення, який тип блокування двигуна, наскільки воно зі старт-стоп системою чи гібрид чи електричка буде працювати.. Інфи - нуль.
S.T.A.L.K.E.R 06.05.2025 22:16 пишет: Gazer S5 Overhand ? Зараз її почали ставити, але дорога. Але наче є власний застосунок для мобільного, без отих танців з бубном/VPN для старлайнів...
включив відео. на першій же хвилині, після слів на 01:10 "другий ключ треба прикладати до антени щоб він завжди був в автомобілі" відео виключив.
igg 10.04.2023 12:57 пишет: пандор та інших окупантських Бо, дивлюся, що більша частина пропозицій, все ще, з тих пандоро-старлайновських складається
Та й взагалі, якось я відстав від життя, бо на попередньому авто не ставив ніякої додаткової, окрім заводської, сигналки й якось 5 років швидко промайнули без тих брелків, не помітив))...от й зараз замислився, а може й не варто заморочуватись та користатися заводською?
А зачем? У вас есть хоть один пример где она решила что-то? Ну кроме финансовых вопросов установщиков.
документіції ні на що нема і це просто жах! Specter, Гейзери и т.д. нічого нема. Тільки ціна! Наче це все копії Старлайнів, Призраків... Але вже ж для кінцевого покупця повинно бути більше інформації ніж зараз !
Jay-Z 08.05.2025 15:15 пишет: документіції ні на що нема і це просто жах! Specter, Гейзери и т.д. нічого нема. Тільки ціна! Наче це все копії Старлайнів, Призраків... Але вже ж для кінцевого покупця повинно бути більше інформації ніж зараз !
igg 10.04.2023 12:57 пишет: пандор та інших окупантських Бо, дивлюся, що більша частина пропозицій, все ще, з тих пандоро-старлайновських складається
Та й взагалі, якось я відстав від життя, бо на попередньому авто не ставив ніякої додаткової, окрім заводської, сигналки й якось 5 років швидко промайнули без тих брелків, не помітив))...от й зараз замислився, а може й не варто заморочуватись та користатися заводською?
А зачем? У вас есть хоть один пример где она решила что-то? Ну кроме финансовых вопросов установщиков.