На рахунок ранфлетів поспорив би, тому що в америкосів наприклад немає запаски і ніши під неї
Уточнюю стосовно запаски. Її неможливо замовити лише на гібриди. Там дійсно батарея "з'їдає" місце. Для решти двигунів - жодних проблем. Інформація про "америкосів" та відсутність ніші не відповідає дійсності.
Якщо на авто з заводу стоїть ранфлет, то запаски не буде, дай вона і не потрібна. В мене на F15 був ранфлет і типу невелика ніша була, але туди навіть би докатка не влізла, зимову я також взяв ранфлет і так відїздив три роки - 0 проблем. А зараз на G30 негібридній навіть і ніші немає, під полом акумулятор і все.Тому також на зиму буду брати ранфлет або на цій їздити, вона всесезонка.
Якщо на авто з заводу стоїть ранфлет, то запаски не буде, дай вона і не потрібна.
Наявність чи відсутність запаски (докатки) ніяк не пов'язана з типом гуми. Замовили відповідну опцію - значить буде. Не замовили - не буде. Хочете - безпосередньо із заводу, хочете - пізніше у дилера. Ніша є в усіх варіантах X5, окрім гібридів.
Навіщо приплітати сюди попередню генерацію X5 чи інші моделі?
Додатковим невеликим бонусом дорестайлових X5 (G05) є можливість змінити деякі приховані налаштування за допомогою BimmerCode. В рестайлі, на жаль, доступ до блоків керування закрили.
Мій перелік: - пам'ять функції Start-Stop (стан зберігається після вимкнення запалення) - "м'яке" закриття кришки багажника; тут взагалі не розумію, чому це не зроблено на заводі, зі штатними налаштуваннями закриття доволі грубе - режим Comfort+; основна відмінність від стандартного Comfort в дуже м'яких перемиканнях передач. Якщо хочете максимального релаксу та плавності, Comfort+ саме воно - збільшив ліміт максимальної гучності мультимедії, якій застосовується кожного разу після ввімкнення запалення. Було - 25% (на мій смак дуже тихо), доводилось кожного разу крутити гучність, виставив 50%. - блакитний колір ambient lighting (що заважає надати можливість вільного вибору штатними засобами замість вибору з обмеженого переліку - незрозуміло).
Додатково пробував, але не залишив на постійній основі: - інші візуальні стилі instrument cluster; сам дизайн принципово не змінюється, відмінності дрібні (наприклад, приборка в стилі Alpina) - режим руху після ввімкнення запалення; за замовчуванням - це завжди Comfort, але якщо хочеться, можна встановити будь який з доступних (Sport Individual, Comfort+ и т.п.)