juiT 29.01.2025 15:56 пишет: Акторська майстерність і декорації, на рівні новорічних вистав для дітей початку двухтисячних. Ледь втримались до антракту. Це вже другий раз так. Перший був років 7-8 назад. Тоді також з середини пішли.
треба в буфет заходити до вистави та в антракті. І все буде ок.
Щоб затаскували під руки? Не можу я на насолоджуватися відвертим ширпотрі6ом, хоча людям ок. 4.8 рейтинг.
juiT 29.01.2025 13:50 пишет: Хто хоче відбити бажання відвідувати театр, вам в цьому допоможе "Київський національний академічний театр оперети" (вул. В. Васильківська 53/3).
а шо не так? буфетів немає? бо суб`єктивне враження це ще не все. Я от збираюсь на Чикаго сходити. А там може буде шось страшне...
На Чикаго йди!!! Шикарний мюзикл! Я вже дивилася двічі
juiT 29.01.2025 15:56 пишет: Акторська майстерність і декорації, на рівні новорічних вистав для дітей початку двухтисячних. Ледь втримались до антракту. Це вже другий раз так. Перший був років 7-8 назад. Тоді також з середини пішли.
Juliet Capulet 30.09.2024 10:50 пишет: З останнього, що я подивилась, і це було прямо вау - це Отелло в театрі Лесі Українки. Режисер Давід Петросян. Я дуже довго вагалася, чи йти, бо де я і де Шекспір. Але я просто в захваті! Вистава 100% про кохання. Дуже-дуже красива! Хореографічні номери, музика на сцені, багато свічок. І все зрозуміло! І шалене кохання Отелло, і пристрасть Дездемони, і підступність Яго. А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.
Я дивилася колись давно, років 8 назад. Не пам'ятаю вже, тож, не можу нічого сказати
Я доволі часто ходжу з дружиною в Карібіан, і вона ходить з подругами на різні вистави і програми, то такого дитячого садка, ні я, ні вона, не пам'ятає. Там також бували посередні варіанти , але піти після 10 хвилин перегляду, не було ні разу.
Я доволі часто ходжу з дружиною в Карібіан, і вона ходить з подругами на різні вистави і програми, то такого дитячого садка, ні я, ні вона, не пам'ятає. Там також бували посередні варіанти , але піти після 10 хвилин перегляду, не було ні разу.
Пробач, але в Карібіан не театр, а шкільний драмкружок. Може, ти просто звик до такої якості? Надивленості немає?
juiT 29.01.2025 13:50 пишет: Хто хоче відбити бажання відвідувати театр, вам в цьому допоможе "Київський національний академічний театр оперети" (вул. В. Васильківська 53/3).
а шо не так? буфетів немає? бо суб`єктивне враження це ще не все. Я от збираюсь на Чикаго сходити. А там може буде шось страшне...
На Чикаго йди!!! Шикарний мюзикл! Я вже дивилася двічі
Сходив Мені норм. Хвилин за 20 після початку була ПТ. Але швидко закінчилась та виставу дограли до кінця.
Невеличкий апдейт. Зараз весь театральний Київ захоплюється новою виставою Івана Уривського Макбет. Це по Шекспіру. Історія перетворення сміливого лицаря на жорстокого тирана. Це навіть театром назвати складно. Скоріше, сучасний перформанс. Дуже круто!!! Але як придбати на нього квитки, не запитуйте. Вкрай складно...
Купити квитки можна, Але треба цим прям перейматися і слідкувати. Найбільше шансів, як на мене, рівно за годину після відкриття вистави, коли злітають перші броні.
Відьма прям сподобалася, хоча я була скептично налаштована.
zyoma 04.06.2025 17:47 пишет: Купити квитки можна, Але треба цим прям перейматися і слідкувати. Найбільше шансів, як на мене, рівно за годину після відкриття вистави, коли злітають перші броні. Відьма прям сподобалася, хоча я була скептично налаштована.
Відьма мало кому не подобається. Це така якісна комфортна комедія з потужною українською автентикою. Без занадто глибоких сенсів, без тригерів, без спонукання до роздумів. Тому підходить майже всім віковим категоріям глядачів.
З нового в театральному репертуарі. Від режисера Давида Петросяна - вистава Гедда Габлер, театр на Подолі. Вчора була прем'єра. Дуже добре! Історія про фем фаталь Від режисера Дмитра Богомазова - вистава Арлезіанка, театр Франка. Теж вчора був перший показ, але я йду сьогодні. Це про кохання сільського юнака до місцевої красуні. Про якість вистави зможу сказати тільки після перегляду. Від режисера Івана Уривського - вистава Земля, театр Лесі Українки. Прем'єра відбудеться в кінці липня. Українська класика про братовбивство. Від режисера Максима Голенка - мюзикл Кулі над Бродвеєм, театр Заньковецької м.Львів. Прем'єра була вчора. Треба їхати.