DimonDSV 17.11.2023 15:39 пишет: трохи оживимо форум.
от для чого ви зараз використовуєте гараж? (річ йде про гараж саме у місті. в приватному будинку ще якось може бути. але я й там надав би перевагу накриттю)
бо я не бачу жодного сценарію використання у своєму житті.
Мій сценарій простий - використую гараж для того, для чого вони і задумані людством, щоб спокійно паркувати машину, ну і спокійно виїзджати, без пошуків тих, хто тебе підпер-загородив у переповненому дворі.
Це дуже рідкій сценарій зараз. Яка відстань до дому?
от для чого ви зараз використовуєте гараж? (річ йде про гараж саме у місті. в приватному будинку ще якось може бути. але я й там надав би перевагу накриттю)
Мій сценарій простий - використую гараж для того, для чого вони і задумані людством, щоб спокійно паркувати машину, ну і спокійно виїзджати, без пошуків тих, хто тебе підпер-загородив у переповненому дворі.
Це дуже рідкій сценарій зараз. Яка відстань до дому?
А що ж тут є? Пустий гараж... Мот - гарний, а буржуйка де? Меблі, полиці з гайками, кавоварка, ТВ та все інше?
100%! І не лише все це, де блек-джек зі шл**драми стіл для покеру? гроубокс у смотровій ямі? Все цє і багато чого іншого зустрічається в реаліях. Треба лише креативно підійти
да, за дверима. Загальна площа 44 кв.м., 3 фази світло, верстак слюсарний, компресор в півалі з розведеними магістралями по периметру гаража, буржуйка на опилках, бак води на 200 літрів. Кімната відпочинку 6 чи 7 кв.м. Диван, стіл, тумба, тв., кухоні причандали.
взимку наприклад не треба автівку відкопувати від снігу ну і купа всього в гаражі
ага ))) і ще за одно відкопати гаражні ворота і прочистити проїзд до виїзду якщо перший виїзджаєш.
взимку наприклад не треба автівку відкопувати від снігу ну і купа всього в гаражі
+ ще й під час обстрілів не хвилюєшся що уламки на авто впадуть і сигналка не спрацює від звуків.
от тут, залежить від фортуни... товариш теж так думав не ставиви авто біля будинку, а їздив 2 маршрутками в гараж. і ракетою розфігачило пів гаражного кооперативу.. (той що на Святошино) машина груда попелу(((
От судьбы не уйдешь:). п.с. если от ракет, то надо ставить в подземный паркинг. п.п.с. если гараж не в 5 минутах от дома, именно пять, а не 25-30, то не понимаю его смысла ( разве как склад чего либо) , если авто используется каждый день. Ну и комнаты отдых и т.п. так же выше моего понимания, ну может то у меня кукуха в голове.
Абрвалг 11.06.2025 18:27 пишет: От судьбы не уйдешь:). п.с. если от ракет, то надо ставить в подземный паркинг. п.п.с. если гараж не в 5 минутах от дома, именно пять, а не 25-30, то не понимаю его смысла ( разве как склад чего либо) , если авто используется каждый день. Ну и комнаты отдых и т.п. так же выше моего понимания, ну может то у меня кукуха в голове.
Цілком згоден. Що до кімнати відпочинку, то це хіба для того щоб звалити від сім'ї, ІМХО. Але одразу питання, звалити від сім'ї до кого? До сусідів-п'яниць по гражах? Ну так виходить. Я ще можу зрозуміти кімнату відпочинку, якщо цей гараж місце роботи, в решті випадків не розумію. Я чудово відпочиваю і вдома на дивані.
Зи Знімав гараж у межах 1 зупинка ГТ і хвилин 5 хотьби, потім 3 зупинки і пару хвилин хотьби. Прийшов ковід і за відсутності в той час ГТ це перетворилось на 25-30 хвилин хотьби в один бік, вистачило мене десь на місяць, потім відмовився від гаража взагалі. Ще як аргумент для відмови, останній гараж був металевий, з усіма недоліками таких гаражів, ну і миші з крисами просто дістали. Ставлю тепер авто на стоянці через дорогу від будинку, кайф.
Абрвалг 11.06.2025 18:27 пишет: От судьбы не уйдешь:). п.с. если от ракет, то надо ставить в подземный паркинг. п.п.с. если гараж не в 5 минутах от дома, именно пять, а не 25-30, то не понимаю его смысла ( разве как склад чего либо) , если авто используется каждый день. Ну и комнаты отдых и т.п. так же выше моего понимания, ну может то у меня кукуха в голове.
Цілком згоден. Що до кімнати відпочинку, то це хіба для того щоб звалити від сім'ї, ІМХО. Але одразу питання, звалити від сім'ї до кого? До сусідів-п'яниць по гражах? Ну так виходить. Я ще можу зрозуміти кімнату відпочинку, якщо цей гараж місце роботи, в решті випадків не розумію. Я чудово відпочиваю і вдома на дивані.
В мене в будинку два гаража, машина зараз одна, то в пустому вело, зарядна станція, генератор, косарка зимує. І два гаража просто в місті, в одному причіп, в другому всякі речі які мені рідко потрібні, типу: лодка, мотор, резина, бокс і ще купа подібних речей. В цих двох я буваю не частіше раза в місяць, то також періодично бачу гаражних бухарів, деякі унікуми дійсно шашлики жарять/зимою буржуйками гріються всередині бухаючи і не думають, що зовсім близько сотні машин з бензином.