Paulskit 04.07.2025 19:19 пишет: Дещо спрощене розуміння ситуації. Не знаю про який івент мова, але впевнений, що ніхто не нив. І питання не в грошах, деякі корчі можуть коштувати 3-4 вартості того плейда. На електро велосипеді ти проїдеш який небудь Тур де Франс значно швидше і з меншими зусиллями, ніж на звичайному. Тільки дивитись на таке ніхто не прийде. Формула Е винесена в окремий клас і до популярністі F1 їй також надзвичайно далеко. Причини ми всі прекрасно розуміємо.
Те що плейд швидкий ніхто під сумнів не ставить і виокремлення в свій клас це позитивний момент. Є вже Ауді і Тайкани, БМВ також покаже нову електричку на 100500 сил, буде з ким змагатись.
Ви не так зрозуміли. Через те, що плейд надрючив корчі з ДВЗ, в яких вкладено навіть 200 плюс тис баксів, електричок культурно попросили змагатися окремо. Бо люди стараються, вкладають купу грошей і часу, а їх робить дешевий електрокорч.
Факт залишаеться фактом. І давайте нічого не додумувати. Я трохи в темі з середини цієї ситуації.
Paulskit 04.07.2025 19:19 пишет: Дещо спрощене розуміння ситуації. Не знаю про який івент мова, але впевнений, що ніхто не нив. І питання не в грошах, деякі корчі можуть коштувати 3-4 вартості того плейда. На електро велосипеді ти проїдеш який небудь Тур де Франс значно швидше і з меншими зусиллями, ніж на звичайному. Тільки дивитись на таке ніхто не прийде. Формула Е винесена в окремий клас і до популярністі F1 їй також надзвичайно далеко. Причини ми всі прекрасно розуміємо.
Те що плейд швидкий ніхто під сумнів не ставить і виокремлення в свій клас це позитивний момент. Є вже Ауді і Тайкани, БМВ також покаже нову електричку на 100500 сил, буде з ким змагатись.
Ви не так зрозуміли. Через те, що плейд надрючив корчі з ДВЗ, в яких вкладено навіть 200 плюс тис баксів, електричок культурно попросили змагатися окремо. Бо люди стараються, вкладають купу грошей і часу, а їх робить дешевий електрокорч.
Факт залишаеться фактом. І давайте нічого не додумувати. Я трохи в темі з середини цієї ситуації.
До чого тут електровелосипед з тур де франсом?
На тур де франсі на мопедах їздять?
Саме так. Не їздять. Тепер варто задати питання "а чому?" і після відповіді перечитати попередній пост і зрозуміти сенс написаного.
Саме так. Не їздять. Тепер варто задати питання "а чому?" і після відповіді перечитати попередній пост і зрозуміти сенс написаного.
Ок. Реальна ситуація. Людина на плейді хоче прийняти участь у змаганні. Опонентів немає.
Paulskit 04.07.2025 23:23 пишет: У нас, напевно, немає, не дуже слідкую Закордоном - повно. Так а де інші електрички на 100500 кс? Ті ж люсіди у нас катаються.
Чекаємо ультру. Але там все зрозуміло. У плейда нема шансів
Ок. Реальна ситуація. Людина на плейді хоче прийняти участь у змаганні. Опонентів немає.
Ну привезуть йому конкуретна Сяомі мега_ультра_макс 400-Мегапіксельного , плейда забудуть, а далі чекатимуть наступного чемпіона, бо стандартні стокові машини будуть клепати все той же час, нікому не цікаво буде дивитися одноманітні повтори. Ось тому невідомі кастомні стейджовані корчі цікаві для глядача своєю індивідуальністю, непередбачуваністю (в т.ч. в тому, що щось не спрацює, відригне), а штатна електричка - лише одноразовим спогляданням. Це коли мова про заїзди, але ж в нас тут ще ніхто, начебто, для таких дисциплін не приходив з вибором авто.
Саме тому плейд і просять в інший клас. Не цікаво. Люди купують авто і роблять на його базі проект, десь виходить, десь ні, десь помилки, десь покращення результатів. Тут процес важливіше за результат, це хобі. Купити заводську електричку з 4 моторами і показати на ній гарний результат просто потримавши педаль 10 секунд багато розуму не треба. Але це інша філософія. Приклад про Тур де Франс був саме до цього. Замість тренувань і стратегії, ти можеш купити електробайк і обігнати абсолютно всіх учасників. Результат 100% буде краще і сильно краще. Але ж справа не тільки в цифрах. Для того класи і існують.
ну надавати дядьку у віці лящів, ще і удвох то не дуже геройський вчинок ДВЗ які обженуть плейд немало показували
Стоковий плейд Про що і філософія плейда - цивільне сімейне авто на якому можна сім'ю на море привезти і попутно ще забрати подіум на драгу. На базі Model 3 TSK робили корч для треку, то там теж всі володарі поршей залишилися незадоволеними і забанили електрички в своїй пісочниці.
Paulskit 05.07.2025 17:29 пишет: А що таке стоковий? На електричках вже навчились додавати потужність?
Вносити зміни в заводську комплектацію. Від заміни підвіски з гальмами до кардинального зменшення маси під потреби. Ставити самі потужні двигуни з інших моделей.. Робити корча коротше )))
ну надавати дядьку у віці лящів, ще і удвох то не дуже геройський вчинок ДВЗ які обженуть плейд немало показували
Стоковий плейд Про що і філософія плейда - цивільне сімейне авто на якому можна сім'ю на море привезти і попутно ще забрати подіум на драгу. На базі Model 3 TSK робили корч для треку, то там теж всі володарі поршей залишилися незадоволеними і забанили електрички в своїй пісочниці.
Paulskit 05.07.2025 17:29 пишет: А що таке стоковий? На електричках вже навчились додавати потужність?
Вносити зміни в заводську комплектацію. Від заміни підвіски з гальмами до кардинального зменшення маси під потреби. Ставити самі потужні двигуни з інших моделей.. Робити корча коротше )))
ну Тесла на фоні того ж перше чи Мерса корч з завода-))))
Ну підвіска і гальма то ясно. Я думав вже навчились прошивати.
Ну підвіска і гальма то ясно. Я думав вже навчились прошивати.
Зменшення маси то зменшення батареї при тій самій токовіддачі. Може і криві можна поміняти, я не сильно в темі, мені вистачає того що є.
ну Тесла на фоні того ж перше чи Мерса корч з завода-))))
Ібо ваістіну да будєт так!
Кажуть що на 25 року машинах навчили вже роботів складати їх не гірше ніж люди
в профілі Тесли, образити не хотів, я за прогрес і можеш глянути теми старі, як раз був і є за електроавто але просто у кожної технології свої нюанси
Без образ, я їздив на різних машинах. Я просто навів причини того, чому якість збірки у тесли хромала. Станом на 25 рік ніби роботизовані лінії стали збирати не гірше ніж люди на заводах BMW або Mercedes.