autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

В пошуках найкращої електрички (4/4)

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: В пошуках найкращої електрички [Re: Kudr]
      9 октября 2025 в 18:07 Гілками

Kudr 09.10.2025 17:40 пишет:

kraev 09.10.2025 17:36 пишет:

Я купив Model X би.

Я б рекомендував BMW iX. Модел ікс - це повня [*****], вибачте. Я на всіх теслах переїздив, це пипець

Ни чего не могу сказать про ix потому как не было у меня такой машины, i3s есть и мне нравится, при батарейке 42кВт 300км. проезжает(летом и без климата) +- как Е-Трон с 95кВт., а вот по поводу Х я на нем до Ски полтора года ездила и ни какого головняку ну вообще не заметила, наоборот мне до сих пор его автоматических дверей не хватает и следующая моя машина после Ски 90% будет Х и 10% Ривиан если я на него созрею).

Можете в дух словах, почему "Модел ікс - це повня [*****]" ???

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
опытный писатель **
39 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 29.11.2010

Re: В пошуках найкращої електрички [Re: seksinika]
      9 октября 2025 в 18:43 Гілками

seksinika 09.10.2025 18:00 пишет:

Kudr 09.10.2025 17:22 пишет:

WalkmandT 09.10.2025 14:51 пишет:

В ответ на:

...

е-Трон відомий своєю ненажерливістю, це факт. Багато хто від нього і відмовляється, саме тому що при батарейці на 70+ квт реальний пробіг біля 200 км.

Реальний пробіг на 95 батці при 110 буде 300+ за такої погоди як зараз. Літом розхід десь 22-24 в середньому без жодної економії.
На ютубі повно тестів, не хочу в сотий раз про це повторятись, чи ось є чувак, веде табличку з тестами рейнджів рейндж тести

И что 300 в + это хорошо для 95кВт батарейки), у меня 100кВт батарейка с которой машина проезжает 500 в +км.

Мене цікавить комфорт, якість матеріалів, керованість, гарний дизайн, в першу чергу. Те шо єтрон їде 300 мене з головою влаштовує, оскільки на дальняк є туарег. Електро на дальняк це мазохізм як на мене. Не люблю підлаштовуватись під речі, бо нащо вони тоді потрібні, речі мають робити мені комфортно.
Оці міряння дальністю пробігів, взагалі не цікавлять

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: В пошуках найкращої електрички [Re: WalkmandT]
      9 октября 2025 в 21:26 Гілками

Я бы не сказала что Е-Трон рулится лучше Ски, так а чем Х не зашел что вы его так прямо категорично списали).

П.С. Е-Трон ваш хороший, я ни его против него в отличии от аЙдИ4 не имею), просто сильно прожорливый и ходовая сильно дорогая если что.

опытный писатель **
39 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 29.11.2010

Re: В пошуках найкращої електрички [Re: seksinika]
      9 октября 2025 в 21:57 Гілками

seksinika 09.10.2025 21:26 пишет:

Я бы не сказала что Е-Трон рулится лучше Ски, так а чем Х не зашел что вы его так прямо категорично списали).

П.С. Е-Трон ваш хороший, я ни его против него в отличии от аЙдИ4 не имею), просто сильно прожорливый и ходовая сильно дорогая если что.

Мені не сподобалась якість збірки та ходова дуже.
В мене є-трон на розширеній гарантії, тому вартість запчастин поки не цікавить

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: В пошуках найкращої електрички [Re: Kudr]
      9 октября 2025 в 22:43 Гілками

С зазорами есть нюансы, если у Теслы они в идеале значит это биток и их уже выставили нормально))), по ходовой вообще у меня вопросов ни каких нету, подвеска и по высоте и по жесткости регулируется, запоминает где ей подняться итд, стоит копейки, по пневме вопросов нет, я первую свою Ску продала после того как три года на ней отъездила, продала с пробегом 218 тысяч, по ходовой два рулевых наконечника меняла и какую то шаровую одну, диски/колодки заводские стояли, чем вам ходовая не зашла?

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
4 користувачів і 114 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1852

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія