всім привіт якщо коротко - артилерійському підрозділу потрібен авто електрик ппд - киів ))) служба в комфорті (ремонт та обслуговування техніки, вантажна та легкова) зп - 26000 - 126000 все інше - в лс
посада цивильна?
посада цивильна?
ні контракт або мобілізація п.с. також, потрібен маляр\рихтовщик
додам!
ці посади - ральна тєма якщо ви рукасті в ремонті авто техніки і не хочете воювати безпосередньо на полі бою (переконання релігійні, страх, не готовність тощо...). ваші здібності - золото для нашого підрозділу. цінимо і поважаємо хто крутить гайки.
контракт на 5?
контракт на 5?
я не кадровик. але контракти є різні від "до кінця особливого . є на 3 є на 5" або просто мобілізація то вже по місцю кадровики там розказують і тд. варіанти різні є
контракт на 5?
я не кадровик. але контракти є різні від "до кінця особливого . є на 3 є на 5" або просто мобілізація то вже по місцю кадровики там розказують і тд. варіанти різні є
На скільки знаю, контракт підписав і одразу виходиш на службу. По мобілізації топчеш на полігон, а вже потім в частину.
хіба БЗВП не обовʼязкове?
бзвп обов'язкова для всіх
А на шо поспорим что не?
Ніт
А по переводу?
Может прибанить когото?
Может прибанить когото?
та ладно. не треба
Отписал в личку за знакомого..
Ага Хай набирає
Ага Хай набирає
Відправив контакт йому.
водій Д потрібно (автобус) додаткова посада зявилась
є можливість переводів військовослужбовців по армії + Нагадую - в нас тільки артилерія (від бойових посад до медіків діловодів)