Це точно, що нинішні Фіскарс саме мейд ін Фінланд, а не чайна?
Вже бачу за вашим посиланням, що таки чайна(або інша азія, навіть соромляться написати, де виробляють )...аргумент ваш про різницю виробника - такий собі
а оце?
на сокирці написано фінланд, на сайті виробника також пишуть, що
Fiskars axes are proudly designed and manufactured with care and expertise in Billnäs, Finland.
на сокирці написано фінланд, на сайті виробника також пишуть, що
Fiskars axes are proudly designed and manufactured with care and expertise in Billnäs, Finland.
ну, тоді зовсім інша ж справа(стає зрозумілим ТАКЕ ціноутворення)... й оце "мейд ін файнленд"(із шведської сталі ) - дійсно вартує, щоби переплати у декілька разів(дивлюся, навіть на порядок дорожче ) за ті ж самі яйки те ж саме тільки китайське
Підсумовуючи, щиро вважаю, що для задач/потреб, що їх описав ТС, можна брати найдешевшу, на кшталт такої, що на сусідній сторінці викладали за +-200 грн
Собі таку взяв. Непогана. Гостра. Це колун але якщо перехватити то і як сокиру можна використовувати.
Собі таку взяв. Непогана. Гостра. Це колун але якщо перехватити то і як сокиру можна використовувати.
У мене схожа, але не колун. Ось така. . Вона у мене всього пів року, але поки враження позитивні.
Я тоже доволен. Цена качество. Крепкая. Острая. Порубил усё, что хотел.
Ми вже на таке переходити будемо Недешево, але за відсутності спини - вибору нема
Ми вже на таке переходити будемо Недешево, але за відсутності спини - вибору нема
А 46 кг потягати спина не потрібна?
я купив якусь хрінь на перфоратор, таку як конічне свердло, не знаю що воно, хтось користується, буде колоти?
я купив якусь хрінь на перфоратор, таку як конічне свердло, не знаю що воно, хтось користується, буде колоти?
Може й буде, якщо втримаєш.