ЯК на мене, проблемс с дохлим АКБ буду вирішувати "по старинке" . Шнурок на 10М. Діодний міст і АКБ від автомобіля. Завжди є у господарстві АКБ, який вже не крутить стартер, а лампочки горять файно.
Когда то пришлось разок побегать в таком режиме когда разрядился акк, это мрак, чесслово, геморно, неудобно, и все такое. Из серии можно но [*****] не нужно. Сразу после этого заменил акк на новый и жил себе спокойно.
Подивився ваші посилання ...де ви таке дорогезне відшукали, ціни капець просто
Я, вже років 5+, доволі активно користуюся отаким 16-ти літровим(заливаю максимум 10л) Iron Angel SPR16A... За весь час, жодних проблем чи питань до нього, язарядку тримає місяцями, прискає дуже файно, має купу змінних насадок-розприскувачів.
Якщо чесно, сам не очікував, що за таку ціну буде добротним, якісним, витривалим...але - факт Щиро рекомендую, звернути увагу, на такий чи подібний.
Я, вже років 5+, доволі активно користуюся отаким 16-ти літровим(заливаю максимум 10л) Iron Angel SPR16A... За весь час, жодних проблем чи питань до нього, язарядку тримає місяцями, прискає дуже файно, має купу змінних насадок-розприскувачів.
Якщо чесно, сам не очікував, що за таку ціну буде добротним, якісним, витривалим...але - факт Щиро рекомендую, звернути увагу, на такий чи подібний.
Дякую, колір приємний- оберу його. Ще діждусь чорної п'ятниці. Акумулятор ще рідний за 5+ років?
Дякую, колір приємний- оберу його. Ще діждусь чорної п'ятниці. Акумулятор ще рідний за 5+ років?
Так, акум рідний не мінявся. Я наразі, потихеньку придивляюся(бо розумію, ніщо не вічне) до подібного але із знімним акумом (а ля макіта), бо маю вже багато інструментів та акумів таких. Якщо такі маєте, раджу подивитися, 3 роки гарантія: https://procraft.ua/ua/akkumuljatornyj-i...as20-12-bez-akb, але колір може не сподобатись))
у мене форте 12в. свинцевий акум зразу викинув. підпаяв розем під літіевий акум 12 в від шурупокрута. заряду вистачає на довго. на пару кг став легшим
у мене форте 12в. свинцевий акум зразу викинув. підпаяв розем під літіевий акум 12 в від шурупокрута. заряду вистачає на довго. на пару кг став легшим
Щось схоже на форте, два роки в користуванні, брав на промі за 1200 на 16л, акум заряджаю раз за сезон, оприскувач постійно в роботі, зараз той акум стоЇть в упсі нормально ще тримає.