autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Нюрбургринг (2/2)

ex NetGuy ***
54 года (35 лет за рулем), Львів
С нами с 31.12.2004

Re: Нюрбургринг [Re: opexkiev]
      2 ноября 2025 в 22:53 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

opexkiev 29.10.2025 10:53 пишет:

Рост 22.10.2025 21:30 пишет:

IMHO крім як попонтуватися, що "я був на нюрбургрингу", чи є в тому особливий смисл?

Нашо дивитися Лігу Чемпіонів, якщо під вікнами двір на двір ганяють? Нашо пити дороге вино якщо твій дід жене непоганий самогон? Нащо купляти авто, якщо в принципі і коні могли довезти на роботу, і трамвай. Нащо взагалі їхати в Карпати і Буковину, якщо зробив круг по Сихову, дрифтонув коло Ашана та й годі

Я не дивлюсь лігу чімпіонів, мені краще особисто прийняти участь у "двір на двір", ніж дивитись ))
Хороший самогон і хороше вино - це різні хороші речі, типу трек і офроад. Як їх порівнювати, що краще? ))
Взагалі я дав перелік крутезних доріг. І в Україні є їх трохи, по частині яких я повідривався з величезним задоволенням цього року. Чим Нюрбургринг кращий для прохвату цивільним автомрбілем поки зрозуміти не дуже можу. Є логічне пояснення, крім "ну це ж Нюрбургринг"? )

Карпати 2025:

Я не дивлюсь лігу чімпіонів, мені краще особисто прийняти участь у "двір на двір", ніж дивитись ))Хороший самогон і хороше вино - це різні хороші речі, типу трек і офроад. Як їх порівнювати, що краще

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Нюрбургринг [Re: Рост]
      3 ноября 2025 в 14:06 Гілками

Рост 02.11.2025 22:53 пишет:

Рост 22.10.2025 21:30 пишет:

IMHO крім як попонтуватися, що "я був на нюрбургрингу", чи є в тому особливий смисл?

Нашо дивитися Лігу Чемпіонів, якщо під вікнами двір на двір ганяють? Нашо пити дороге вино якщо твій дід жене непоганий самогон? Нащо купляти авто, якщо в принципі і коні могли довезти на роботу, і трамвай. Нащо взагалі їхати в Карпати і Буковину, якщо зробив круг по Сихову, дрифтонув коло Ашана та й годі

Я не дивлюсь лігу чімпіонів, мені краще особисто прийняти участь у "двір на двір", ніж дивитись ))
Хороший самогон і хороше вино - це різні хороші речі, типу трек і офроад. Як їх порівнювати, що краще? ))
Взагалі я дав перелік крутезних доріг. І в Україні є їх трохи, по частині яких я повідривався з величезним задоволенням цього року. Чим Нюрбургринг кращий для прохвату цивільним автомрбілем поки зрозуміти не дуже можу. Є логічне пояснення, крім "ну це ж Нюрбургринг"? )

Карпати 2025:

я зазвичай з тобою погоджуюсь, та і щодо доріг по Карпатах теж задоволений. Але, поїздка цивільними дорогами, хай і гарними, і прохватити треком на прокатному відерці - це все ж трохи різні враження. Врешті решт, на дорогах загального користування ти все одно зважаєш на ПДР, на обмеження, і на можливість що тобі на дорогі зараз виїде п'яна дитина верхи на вагітній корові

ex NetGuy ***
С нами с 31.12.2004

Re: Нюрбургринг [Re: Sashok_Accent]
      3 ноября 2025 в 23:21 Гілками

Sashok_Accent 03.11.2025 14:06 пишет:

Рост 02.11.2025 22:53 пишет:

В ответ на:

...

Карпати 2025:

я зазвичай з тобою погоджуюсь, та і щодо доріг по Карпатах теж задоволений. Але, поїздка цивільними дорогами, хай і гарними, і прохватити треком на прокатному відерці - це все ж трохи різні враження. Врешті решт, на дорогах загального користування ти все одно зважаєш на ПДР, на обмеження, і на можливість що тобі на дорогі зараз виїде п'яна дитина верхи на вагітній корові

Я не адреналіновий нарик, який кайфує від того, що вдалось якимось дивом пройти по лезу бритви )
Я технологічний нарик, кайфую від контролю над ситуацією завдяки усвідомленню того, що роблю і розуміння процесів.
Проходити повороти на цивільній дорозі, залишаючись у своїй смузі, не зрізаючи, як більшість "гонщегів", але все рівно їдучи швидше - це прямо дуже кайф. І враховуючи імовірну появу п'яних дітей на вагітних коровах, щоб це не стало несподіванкою ))

Змінено Рост (23:22 03/11/2025)

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Нюрбургринг [Re: Рост]
      4 ноября 2025 в 08:57 Гілками

Рост 03.11.2025 23:21 пишет:

Чим Нюрбургринг кращий для прохвату цивільним автомрбілем поки зрозуміти не дуже можу.

Підозрюю тим, що профіль траси проектувався і будувався саме як траси для перегонів. Вище писали, що незвично багато треба саме "рулити".
А карпацький серпантин будувався виходячи з існуючого ландшафту...

Проходити повороти на цивільній дорозі, залишаючись у своїй смузі, не зрізаючи, як більшість "гонщегів", але все рівно їдучи швидше - це прямо дуже кайф.

Ну взагалі-то я повороти зрізаю для для того щоб кава в підстаканнику не розлилась.

ex NetGuy ***
С нами с 31.12.2004

Re: Нюрбургринг [Re: vvvolf]
      4 ноября 2025 в 20:57 Гілками

vvvolf 04.11.2025 08:57 пишет:

Проходити повороти на цивільній дорозі, залишаючись у своїй смузі, не зрізаючи, як більшість "гонщегів", але все рівно їдучи швидше - це прямо дуже кайф.

Ну взагалі-то я повороти зрізаю для для того щоб кава в підстаканнику не розлилась.

Ну от, а в мене навіть пиво з кухля не розхляпується, коли я у своїй смузі залишаюсь ))
Насправді зрізки на дорогах загального користування - то люте зло. Це означає, що людина уже перевищила здатність свого автомобіля, чи власні здібності до контролю ситуації. І особливо прикро, коли ти заходиш в закритий поворот, і ніколи не знаєш, чи не вилетить тобі в лоб такий зрізун. Не треба так робити, краще каву випити, стоячи в якійсь гарній локації )

Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
1 користувачів і 83 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1206

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія