Приблизно так виглядає час людського життя очима переважної більшості пересічних свідків епохи дешевої цибулі.
Насправді, час життя очима ментально здорової людини, яка принаймні посередньо або добре вчилася у школі, виглядає десь так.
Насправді, час життя...
До прикладу: моя бабуся втомилася від суєти десь на ось цій позначці... Вона прожила нелегке, але справжнє життя.
помирати рано! Повернемось до жінки, годний варіант розвитку майбутнього
Я спочатку подумала що це пропозиція до колишньої дружини повернути. Та за шо?!!
я про те, що треба буть не тільки умовно заробляючим, а і щасливим чоловіком також, а без жінки, це неможливо, навіть якщо він купить собі мотоцикл, тому запропонував, завести жінку, тільки не для дружби організмами, а для душі.
Одноманітність наочно, як вона є, від якої дехто у вікно стрибає...
Івасик і Горпина прожили довгу трудову жизнь. Івасик до пєнсії в#$@$ував в трамвайному депо, а Горпина #@$$#ила на камвольно-суконному комбінаті
Це класика. Криза чоловіка середнього віку. Терміново купляй мотоцикл
Я купив, не зайшло, або ще не до кінця розібрався..... катаю потрохи...
А чому саме мотоцикл купувати ?
и мне не понятно. почему не красную спортивную машину и часы по цене королы новой ( можно конечно и чуть дешевле, но можно и дороже) ?
и мне не понятно. почему не красную спортивную машину и часы по цене королы новой ( можно конечно и чуть дешевле, но можно и дороже) ?
Шанівні, ви таке питаєте ніби самі не є чоловіками середнього віку. При виникненні кризи перщим ділом треба розлучитися з жінкою (що для нашого канадійського камрада є неможливим). Другим - купити мотоцикла
Так і не зрозумів Але якщо купувати мотік , то краще з каляскою
"чтобы продать что ни-будь ненужное надо купить" - так и с женой. Он может сначала жениться, на бабушке, хозяйке дома, она ж с паспортом..., а потом развестись и купить моторолер какой нить.
В Києві взагалі не практично, будеш як лошара стояти і нюхати вихлоп разом з усіма, при цьому всі сидітимуть в кондиціонованих салонах. Якщо не Київ, теж таке собі, краще вже тоді квадрік, хоч по гриби, хоч на рибалку, причіп можна примастирити, одні плюси.
Угу, ще скажи мопедік на батарейках
З канадцем , там йде мова про такого самотнього скитальця байкера-одиночку , якого покидало життям В Києві , то так сезонна , та стрьомна штука . Але мабуть це круто
часы по цене королы новой ( можно конечно и чуть дешевле, но можно и дороже) ?
Ахаахаххх годинник чоловіка середнього віку має визначати коливання пульсу, ритму, підвищений тиск та вираховувати за потреби фібриляцію передсердь Годинники по ціні короли цього точно не вміють.
Ну и черт с вами, мопед так мопед...
До прикладу: моя бабуся втомилася від суєти десь на ось цій позначці...
Головне-не втомитись від життя раніше,ніж тобі розписали вищі сили.Тоді все добре.
только так!
Звернув увагу, що на корветах в містечку, де я зараз мешкаю, преважно їздять "молодящієся" дідугани 65+. Їх (корвети) тут виробляють за півтори години їзди, то й не дивно. А маладьож полюбляє мустанги.
...
Звернув увагу, що на корветах в містечку, де я зараз мешкаю, преважно їздять "молодящієся" дідугани 65+. Їх (корвети) тут виробляють за півтори години їзди, то й не дивно. А маладьож полюбляє мустанги.
Так ты предлагаешь "новому канадцу" молодежный форд или престарелый шеви корвет?
Ну и к слову: корвет сравнивать с мустангом не корректно, если брать , к примеру и там и там базовую модель, молодёж предпочитает мустанг или же шеви камаро ( аналог мустанга), потому как они в несколько раз дешевле, чем корвет.
Так він же ж собі вже обирає, там БМВ, Гольф здається?