Так як і всім, фігово, але що робити Насправді, жодних проблем, колеса цілі, підвіска також. З кліренсом жодних проблем не бачу, не знаю де він тобі потрібен. У авто досить короткі звіси за рахунок того, що двигун в базі, тому гарна геометрична прохідність.
Так як і всім?))) Тобто однаково, що на умовному туарезі з пневмою, що на 340?)))
абсолютно що Туареги що трійки на ірпінській трасі разом колеса міняють
Так як і всім, фігово, але що робити Насправді, жодних проблем, колеса цілі, підвіска також. З кліренсом жодних проблем не бачу, не знаю де він тобі потрібен. У авто досить короткі звіси за рахунок того, що двигун в базі, тому гарна геометрична прохідність.
Так як і всім?))) Тобто однаково, що на умовному туарезі з пневмою, що на 340?)))
Так так, я вже зрозумів. І Шерп там теж стояв.
...
Так так, я вже зрозумів. І Шерп там теж стояв.
Смішки смішками, але буквально вчора проїзджаючі по дарницьому мосту бачив X3 G01 без колеса на домкраті, а за ним метрах в 50 якийсь легковий хюндай з тою ж проблемою.
А давайте ще раз уважно перечитаємо що я писав і не будемо додумувати чого не було.
Читаємо уважно: "між умовним туарегом з пневмою і 340 кардинальної різниці немає" і одразу в тому ж абзаці "Туарег на 18 і на 22 - досить різні авто".
Смотрєть в завтрашній дєнь могут нє только ліш всє
Читаємо уважно: "між умовним туарегом з пневмою і 340 кардинальної різниці немає" і одразу в тому ж абзаці "Туарег на 18 і на 22 - досить різні авто".
Гадаю, ніхто не сперечатиметься з тим, що різниця в енергоємності підвіски та в комфорті під час проїзду ям між "умовним Туарегом" / X5 / GLE / RR Sport і т.п. та трійкою (особливо з низькопрофільною гумою) є. Далі вже починаються інтерпретації та суб'єктивні оцінки - наскільки ця різниця суттєва / кардинальна, чи змінює вона щось чи не змінює.
Гадаю, ніхто не сперечатиметься з тим, що різниця в енергоємності підвіски та в комфорті під час проїзду ям між "умовним Туарегом" / X5 / GLE / RR Sport і т.п. та трійкою (особливо з низькопрофільною гумою) є. Далі вже починаються інтерпретації та суб'єктивні оцінки - наскільки ця різниця суттєва / кардинальна, чи змінює вона щось чи не змінює.
Щоб не було інтерпретацій та суб'єктивних оцінок треба просто підкоригувати цитату на:
Гадаю, ніхто не сперечатиметься з тим, що різниця в енергоємності підвіски та в комфорті під час проїзду ям між "умовним Туарегом" / X5 / GLE / RR Sport і т.п. та Супербом/п'ятіркою/сімкою/Е/S класом є
Ну ще Кемрі можна додати для годицця... Іншими словами порівнювати все-таки краще подібні по класу або розмірах/вазі машини. Тоді буде не все однозначно, особливо в плані комфорту проїду ям. Бо мій досвід ідеально однакових по масі і бюджету автомобілів говорить, що комфортніше таки на нижчій машині. Зрозуміло, що без крайнощів у вигляді 120 мм кліренсу і 30-40 профілю...
комфортніше всього було на Кіа Сіді там мало того що колеса 15-і так ще й ходова дешева до непристойності тупо пофіг на ями
Щоб не було інтерпретацій та суб'єктивних оцінок треба просто підкоригувати цитату на
Нічого коригувати чи домислювати не треба. Я хотів сказати саме те, що сказав.
Щоб не було інтерпретацій та суб'єктивних оцінок треба просто підкоригувати цитату на
Нічого коригувати чи домислювати не треба. Я хотів сказати саме те, що сказав.
Аналогічно
комфортніше всього було на Кіа Сіді там мало того що колеса 15-і так ще й ходова дешева до непристойності тупо пофіг на ями
че больше я на все это смотрю, тем больше думаю купить на лето 16 резину...
Норм. варіант. Колись це навіть і "колгоспом" не вважалось: штатні колеса знаменитого E39: Ніби і з "рульожкою" було все норм
Норм. варіант. Колись це навіть і "колгоспом" не вважалось: штатні колеса знаменитого E39: Ніби і з "рульожкою" було все норм
у меня штатные 16. на лето просто покупал 17 покрасивее, но теперь обратно стремно ставить
А я, навпаки, думав щось більш легеньке взяти в 19x9.0 розмірі. Але вибір щось не вражає, як і доступність на ринку. За цю зиму прям в задоволення накатав з відключеною стабілізацією, настільки що більшість часу і далі катаю в TRACTION. Ось тепер думаю ще спробувати square конфіг, 255 по колу, замість 225/255. Якраз вирішу свою претензію до вузьких передніх шин, плюс трошки зміститься баланс в сторону задньопривідної поведінки.
А я, навпаки, думав щось більш легеньке взяти в 19x9.0 розмірі. Але вибір щось не вражає, як і доступність на ринку. За цю зиму прям в задоволення накатав з відключеною стабілізацією, настільки що більшість часу і далі катаю в TRACTION. Ось тепер думаю ще спробувати square конфіг, 255 по колу, замість 225/255. Якраз вирішу свою претензію до вузьких передніх шин, плюс трошки зміститься баланс в сторону задньопривідної поведінки.
богатая жизнь она другая
Багате воно було б, якби я окремо для цих цілей Міату купив. А так, доводиться працювати з тим що є.
Багате воно було б, якби я окремо для цих цілей Міату купив. А так, доводиться працювати з тим що є.
Питання було про "як їздиться", відповідь є вище - так як і на інших авто, магічним чином ями не зникають, треба бути обережним.
Ну, не варто вже перебільшувати. Умовний Туарег в яму колесом можем заїхати і назад виїхати, а Мка там сяде, відірве трохи шматків бампера, чи порога і мінімум захисти залишить.
На Теслу в прошлом году на колеса где-то 6-7К баксов ушло На БМВ уже минус два 20-х колеса. Суммарно с монтажами мобильніми уже 800 баксов.
Есть жеание купить 18-й комплект на лето, если на суппорта налезет
На Теслу в прошлом году на колеса где-то 6-7К баксов ушло На БМВ уже минус два 20-х колеса. Суммарно с монтажами мобильніми уже 800 баксов.
Есть жеание купить 18-й комплект на лето, если на суппорта налезет