Висновки авторки по ситуації в Україні можна залишити за дужками, так як багато хто тут називав її заангажованою, можливо і не безпідставно.
За січень 2026 "бачимо падіння в 10 разів" і винна у всьому "нафтова мафія" Аналітика десь на рівні таксистів, яким скучно в дорозі.
І так, навіть ліф 2014 року на еко режимі в місті не поступається авто двз, які думають, що можуть щемити електрички )
гарний жарт, дякую, посміявся, щеміть з 11 секунд до сотні мабуть весело
Висновки авторки по ситуації в Україні можна залишити за дужками, так як багато хто тут називав її заангажованою, можливо і не безпідставно.
За січень 2026 "бачимо падіння в 10 разів" і винна у всьому "нафтова мафія" Аналітика десь на рівні таксистів, яким скучно в дорозі.
Я ж просив саме це винести за дужки) Решта нецікаве?) Ось це чому пропускаєш?)
Цікава глобальна світова картина продажів EV. цікаві якраз світові тенденції.
І так, навіть ліф 2014 року на еко режимі в місті не поступається авто двз, які думають, що можуть щемити електрички )
душніла
в місті в пробці твоі 11 см, вибач секунд, не мають ніякого значення)) і коли хтось намагається влізти, то особливо не відчуваю різниці ні 11 сек на ліфі ні 3 сек у зікра))
в місті в пробці твоі 11 см, вибач секунд, не мають ніякого значення)) і коли хтось намагається влізти, то особливо не відчуваю різниці ні 11 сек на ліфі ні 3 сек у зікра))
Якби було навпаки - ви влаштовувались би в сусідню смугу, то якраз різниця між 11 і 3 була б в нагоді. А висіти на задньому бампері машини, що їде в корку попереду вас можна і з динамікою 15 сек і повільнішому)
По перше так, не цікаво. По друге, так як "а як тут в Україні" я знаю особисто, то відразу перематав саме на цей момент і далі виключив відео, бо рівень аналітики зашкалює. Немає сенсу витрачати час на перегляд, а потім ще й обговорення інформації, від людини, яка несе бред про "нафтову мафію".
ну так в ліфа момент з нуля максимальний, а у будь-якого двз ще розкочегарити двигун, та іноді коробку, треба. Тому на міських швидкостях до 50-ти навіть ліф з 11 сек себе норм почувати буде.
По перше так, не цікаво. По друге, так як "а як тут в Україні" я знаю особисто, то відразу перематав саме на цей момент і далі виключив відео, бо рівень аналітики зашкалює. Немає сенсу витрачати час на перегляд, а потім ще й обговорення інформації, від людини, яка несе бред про "нафтову мафію".
Не знаю чому ти на цьому зациклюєшся... Там є просто інформація по динаміці і тенденціям розвитку EV по світу. Я, наприклад, не знав, що в Норвегії частка EV вже на рівні 97%. А ще є цифри динаміки по Німеччині, Франції, Польщі, Туреччині, звичайно Китаю і т.д.
Не знаю чому ти на цьому зациклюєшся... Там є просто інформація по динаміці і тенденціям розвитку EV по світу. Я, наприклад, не знав, що в Норвегії частка EV вже на рівні 97%. А ще є цифри динаміки по Німеччині, Франції, Польщі, Туреччині, звичайно Китаю і т.д.
Очевидно ж. Інформація подається людиною, яка маніпулює фактами, озвучує теорії змови без жодних доказів, як їй можна довіряти? Для того, щоб перевірити її факти/цифри, треба заглиблюватись в специфіку кожної країни, чому там саме так не інакше, які пільги, умови, інфраструктура і т.д. Вона цієї інформації не дає і інформації від неї вірити не можна. Ось це просідання в 10 разів в січні, тому ж є конкретна причина, яка також не озвучена. Тактика жовтих заголовків. Щось по типу "У амазона ПРОСІЛИ ПРОДАЖІ за останній тиждень" і не кажемо, що дивились стату за тиждень після чорної пʼятниці.
...
Та правильно він відреагував. Цю статистику по інших країнах, всьому світу і т.д. можна дивитися з безлічі табличних, текстових чи відеоматеріалів по інету, і найкраще статистика оцінюється за сухими цифрами без чужих суб'єктивних, а тим більше маніпулятивних коментарів чи подачі автором матеріалу.
а тим більше маніпулятивних коментарів чи подачі автором матеріалу.
а тим більше бабою)))
як Сеат Міі? яка там батарея ( не про ємність питаю,а загалом)?
А шо, у VM тобі нічого не сказали то ідеш сюда?
як у гольфа, водяного охолодження немає, деградує середньо.
Батарея в цих авто вважається досить витривалою, попри відсутність рідинного охолодження. Деградація: Практика показує, що за 3–4 роки експлуатації та пробігу близько 60–80 тис. км втрата ємності (SOH) становить лише 3–7%, оскільки батарея працює в сприятливому режимі (малі струми розряду через невелику потужність двигуна в 82 к.с.)
Середній розхід 16. Нетто батарея - 32 кВтгод. Тому якщо їздити 20-80% виходить десь 120-130 км. впевненого запасу.
...
Та правильно він відреагував. Цю статистику по інших країнах, всьому світу і т.д. можна дивитися з безлічі табличних, текстових чи відеоматеріалів по інету, і найкраще статистика оцінюється за сухими цифрами без чужих суб'єктивних, а тим більше маніпулятивних коментарів чи подачі автором матеріалу.
Та ради Бога, маєш кидай, обговоримо світові тенденції. Я спецом не шукав. Відео прибило, глянув, статистика і світові тенденції здалися цікавими, поділився тут із припискою винести субʼєктивізм авторки за дужки. Всерівно в це вперлися і обговорюємо все що завгодно, але не світові тенденції розвитку EV)
Я спецом не шукав. Відео прибило, глянув, статистика і світові тенденції здалися цікавими, поділився тут із припискою винести субʼєктивізм авторки за дужки. Всерівно в це вперлися і обговорюємо все що завгодно, але не світові тенденції розвитку EV)
Та ради Бога, маєш кидай, обговоримо світові тенденції. Я спецом не шукав. Відео прибило, глянув, статистика і світові тенденції здалися цікавими, поділився тут із припискою винести субʼєктивізм авторки за дужки. Всерівно в це вперлися і обговорюємо все що завгодно, але не світові тенденції розвитку EV)
Цифри чи графіки чи тексти? Ну ось тут показовий графік світових продажів помісячно. Варто зрозуміти вагу Китаю в цьому всьому не лише, як виробника, а і споживача. Багато хто кричить "електрички падають", але як на мене, кризи там немає (є лише чергові ляпи з прогнозами "запіздалих" виробників), а лише певна корекція. Ну і виражена сезонність спостерігається у кожному січні-лютому. Зараз не здивуюся, коли нафта по 100 підживить попит на електрички на ринках, де немає прямої залежності вартості е/е від вартості викопних вуглеводнів. Але загалом я радий, що щомісяця по світу продається понад мільйон нових електричок, бо в певній мірі ці автівки зменшують потенційний світовий попит на нафту. Воно не лише важливо в контексті подій останнього місяця, а і більш довготривало в частині головного джерела доходів країни-агресора.