Здравствуйте, ув. хондоезды и хондоводы Подскажите, пожалуйста, реальный, не паспортный расход на данных девайсах. У товарища 2,0 - ест не больше чем мой 1,6 на Kia Ceed. Интересно, велика ли разница между движками объемом 2,4 и 3,5 литра по расходу? Движки в Type S и Executive при равном объеме - одинаковые?
Движки в Type S и Executive при равном объеме - одинаковые?
да, одинаковые.
разница в расходе между 2.4 и v6 3.6 будет не большая (по городу литров 12-14, в зависимости от нажимать на тапку). В 3,5 литровом есть система автоматического отключения цилиндров, что положительно скажется на расходе. А когда надо придавить, то v6 опять же повеселей будет.
Автомат? Палка? что интересует?
Не знал что аккорды бывают на палке Только автомат. Собственно, текущая машина у меня 1,6 и брать 3,5 как-то страшновато) Не в плане динамики. В плане расходов. Намного ли больше затраты всех ресурсов у 3,5 по сравнению с 2,4? Если разница в литр расхода и на литр масла больше заливать - то это мелочи..
Не знал что аккорды бывают на палке Только автомат. Собственно, текущая машина у меня 1,6 и брать 3,5 как-то страшновато) Не в плане динамики. В плане расходов. Намного ли больше затраты всех ресурсов у 3,5 по сравнению с 2,4? Если разница в литр расхода и на литр масла больше заливать - то это мелочи..
У камри расход по городу был 15-17 на 3.5, хз как у аккорда может быть 12-14. И ятп, что аккорд американка? У него вроде движок 2.4 слабее, чем у европейского
Після Сее'да 1.6 взяв Аккорда 2.4. Не знаю навіщо тобі 3.5, те що маю вистачає з головою. Зараз розхід по місту трохи більше 11 літрів. Після Сее'дового розходу незвично, але ж як вона іде
Після Сее'да 1.6 взяв Аккорда 2.4. Не знаю навіщо тобі 3.5, те що маю вистачає з головою. Зараз розхід по місту трохи більше 11 літрів. Після Сее'дового розходу незвично, але ж як вона іде
Я тільки сьогодні перевіряв середню витрату на Сіді - і зараз вона в мене 10,8 л... ) Тому, різниця просто ніяка.. Чи в тебе була механіка? Навіщо 3,5? Ну просто я тестував кемрі та кіа оптіму 2,4. Оптімі я ще можу списати, що вона була з салону та коробка не адаптувалася до переключень на високих обертах і тому так працювала.. Але вона так тупо реагувала на натиск педалі газу, що всі хто сидів у салоні підтвердили, що сід і той швидше розганявся по тому ж маршруту. Кемрі теж якось не дуже сподобалась. У товариша акорд 2,0. Брав його поїздити на кілька днів і не сказав би, що він відчутно потужніший... Так от, цікаво наскільки велика різниця між акордом 2,4 та 3,5 по витратах. Якщо 3,5 їсть як мазда СХ-7, то ну його в баню.. а якщо на якийсь літр більше, ніж 2,4 - то нормально.. P.S. Гарна аватарка Привіт файному місту Станиславів
У камри расход по городу был 15-17 на 3.5, хз как у аккорда может быть 12-14. И ятп, что аккорд американка? У него вроде движок 2.4 слабее, чем у европейского
а у кэмри на 3,5 - тоже отключаются 2 цилиндра при необходимости или там постоянно v6?
Зараз розхід по місту трохи більше 11 літрів. Після Сее'дового розходу незвично, але ж як вона іде
Хм, 11 говоришь? У меня 2.4 тупес, когда жена ездит расход 11 когда я езжу 15+.Вот бак выездил за 380 км, сильно не зажигал. ЗЫ если у тебя расход 11 то откуда ты знаешь как она едет? ЗЫ ЗЫ едет она середнячково кстати( на автомате).
Зараз розхід по місту трохи більше 11 літрів. Після Сее'дового розходу незвично, але ж як вона іде
Хм, 11 говоришь? У меня 2.4 тупес, когда жена ездит расход 11 когда я езжу 15+.Вот бак выездил за 380 км, сильно не зажигал. ЗЫ если у тебя расход 11 то откуда ты знаешь как она едет? ЗЫ ЗЫ едет она середнячково кстати( на автомате).
Думаю розхід не єдиний показник манери їзди. Враховуючи режим роботи та маршрути - в затори не потрапляю, от і 11 літрів. Про як вона їде, мав на увазі можливість більш швидшого перелаштування та обгонів на трасі. Можливо і середнячково, але після Сее"да 1.6 вистачає з головою.
а у кэмри на 3,5 - тоже отключаются 2 цилиндра при необходимости или там постоянно v6?
Там постоянно В6. Но че-то слабо верится в расход 13 все равно.
У товариша акорд 2,0. Брав його поїздити на кілька днів і не сказав би, що він відчутно потужніший...
какой аккорд? предыдущий или новый? двигатели 2.0 и 2.4 в предыдущем аккорде одной серии потому едут похоже.
в новом аккорде 2.0 той же серии что и в црв-сивике, очень овощной для такой машины.
За 3.5 не скажу-не юзал,но 2.4 европеец с акп у меня брал ОТ 12.5 это 50% по пробкам 50% по пустому городу при спокойно манере езды,по пробкам зимой 15-16 было не редкость. Думаю 3.5 будет жрать как-минимум на 1-2 литра больше. Сейчас езжу на такой же машине только с 2.0 акп,маршрут изменился-100% центр города,постоянные тянучки,средний показывает 11.7,по выходным меньше 10,в общем расход напрямую зависит от стиля и условий езды.
2.4 механика, у меня выходит - 13-15 по городу. Думаю это стандарт)
Мнде... что-то мне подсказывает, что как бы цилиндры не отключались - расход будет крепким ) Хоть бери и дожидайся выхода Pro_ceed нового. 1,6 турбо.. 200 лошадей. Тот же аккорд 2,4 получится..
Ну ти і зрівняв. Може вийти і яскравіше- Сее'd легший. Але ж він вже був, а Аккорд ні. І за ціну цього нового Cee'da думаю вийде дуже гарний Аккорд 8. Хоч як мені і подобався Сее'd назад у минуле не хочу. Потрібно щось змінювати у цьому житті.
Ти маєш рацію Дивне словосполучення ) А хтось знає, аккорд 8 executive випускався/випускається з заводу зі світлою шкірою? Чи всі ті рідкі об'яви, які є - то люди самі перетягували? Цікавлять саме європейці. Американці точно зі світлою шкірою є.
Я не впевнений, але 7 Аккорди з світлою шкірою дуже схожі на "арабів". Про 8 не скажу, не знаю.
Мені тут деякі експерти натякають, мов бежева шкіра - дуже поганий варіант і з точки зору практичності - взагалі фігня.. У товариша такий салон і все гуд. Хто що скаже?