На це посилання можна зайти, якщо вдається залогінитись а в мене якраз проблеми з Log In, бо з обліковим записом щось трапилось нік Lambert буду вдячний, якщо відпишете модератору
А чи є в когось контакт з адміністрацією форума Subaru-Club ? з моїм обліковим записом щось трапилось
Показывает так. [list] General Error SQL ERROR [ mysqli ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Зараз тамішній форум лежить, бо база розвалилася
Это ограничение хостинга на количество подключений к БД. (перегруз, ддос и т.д.)
Згадав про той форум, бо стала потрібна інфа, а вона десь там у приватних повідомленнях. Мій логін став неактивний. При спробі зайти - помилка: "Указанное имя пользователя в настоящее время неактивно. Если вы испытываете трудности с активацией своей учётной записи, то свяжитесь с администратором конференции." Пробую "Повторно выслать письмо для активации учётной записи", ввожу логін і поштову адресу - отримую "Ваша учётная запись была отключена вручную и может быть вновь активирована только администратором конференции." Проблема в тому що з модераторами/адміністраторами я особисто не знайомий, тож як до них дійти - невідомо. До привату можна написати тільки якщо залогований.
цікаво дізнатись хоча б, що трапилось. Правил не порушував, попереджень не отримував
Написал админу.
Написал админу.
О, круто. Дякую, колега-субаровод!
опять лежит?
Ага
Господа, походу форум снова таго... Прилег
Господа, походу форум снова таго... Прилег
Яка машина такый и форум.
угу, з суботи стабільно не працює схоже, хост фізично в дауні - не пінгується навіть