Lisiy83 30.08.2016 11:52 пишет: а откуда обычный "пистолетчик" знает как у них настроено оборудование и какая средняя накрутка по другим заправкам?
Не знаю насколько он обычный пистолетщик, ездит на Ауди за 25к (отсюда и разговорились - у меня аналогичная модель но более старая). Знает многое и про газовозы, плотность и состав, раньше работал на газовозе, а сейчас как я понял установил свою первую бочку, копит бабло на следующую и документы к этой.
Lisiy83 29.08.2016 09:19 пишет: а вы уверены что на бензине вас не "нагревают"?
Я уверен, в моем автомобиле, после заправки остаточный пробег БК увеличивается кратно заправленным литрам (10 км за литр). Только один раз под Киевом на какой то частной заправке недолили 2 литры, с тех пор на частные заправки ни ногой.
Я Вам скажу одне. Що по газу що по бензину - якщо на АЗС будуть знати про те що це перевірка - колонки будуть лити тютєлька в тютєльку, а то й більше ніж треба.
Перевірку можливо зробити лише таємно.
І це все (перемикання між правильним наливом і скрученим) робиться локально і незалежно від мережі. Так звані "жучки", керовані дистанційно.
І самі мережі борються з такими жучками, доволі часто навіть продуктивно. Власники не зацікавлені в недоливах, особливо в великих мережах, тому й борються з цим, це їх репутація.
Так що якщо таку перевірку (не важливо чи газ чи бензин) робити то таємно.
Бо Ви можете приїхати заправвити 40 літрів, вам заллють в бак 39 А дістанете мірник, якщо це помітять то в мірник буде литись точна кількість, навіть не помітите нічого