В ответ на: В редукторах 4-го поколения отсутсвует емкость для забора конденсата ( не уверен что у всех) но на моем не было. Что приводило к засорению фильтра очистки до закоксовывания за 5000 км пробега. Данная проблемка отображдалась на газофорсунках естественно. Чистка каждые 5 тыс.
Пробег ГБО 4 поколения у меня составил уже больше 30 тык Еще ничего не чистил, фильтра пока не менял
я поъздив на пропані - більше не поставлю ! Знову ж таки, питання релігії ! Мені тепер або метан а бо бензин. Доречі, тут темку підніму, думаю поставити метан саму нову систему на бмв 98 року з двигуном М52 ) просто вчора так думав про сенс буття ))
В ответ на: 1100 - установка + 100 в ДАІ = 1200 уо
ну на 4 циліндри то да. І в ДАІ зараз 800 грн МІНІМУМ ! а на двигун більше 2 літри - ще більше. Я на ланос 1,5 ставив у квітні - 810 грн чистими, без затрат побічних )
В ответ на: Якраз 4-е покоління ГБО забезпечує витрати газу співставні з бензиновими. А попередні покоління - +10-15% від бензинових
Да, 4 покоління + ВІДМІННІ НАЛАШТУВАННЯ - різниці з бензом немає, але при ціні газу більше ніж 3,5 грн доцільність встановлення ГБО пропан 4 покоління прямує до нуля. На сьогодні, люди купляють авто на 1-3 роки. Якраз за 2-3 роки ГБО 4 покоління виходить в нуль. Сенс де ? я власне кажучи не бачу ...
В ответ на: Неякісним бензином набагато легше ухекати машину
та да, але маю і свою точку зору. РУшниця теж раз в рік мама стріляє. Я газом заправлявся тільки там, де знав власника заправки. Знав, що він везе газ з Прилук і нічого не бодяжить. Я 2 рази заправився у Київі, можливо мені не повезло, але після тих заправок ЛАнос чхав і тупив. Та і витрата газу зросла. Я думаю що з бензином те ж проблеми, але суттєвої різниц тут немає. Знову ж таки, метан рулить ))
В ответ на: У мене 4-е покоління. Понад 30 тис.пробігу на газу, ніяких ТО не робив (потрібно буде на 40 тисячах фільтр замінити)
приводжу цитату з газ просто:
В ответ на: ОБСЛУЖИВАНИЕ ГБО: - ежедневно следить за герметичностью газобалонного оборудования; - каждые 10 тыс. км проверять электрические соединения; - каждые 10 тыс. км менять фильтр очистки газа и воздушный фильтр;
імхо, за 30 ткм це супер, але потрібно слідкувати, щоб двигуну легше дихалось.
В ответ на: У мене 4-е покоління. Понад 30 тис.пробігу на газу, ніяких ТО не робив (потрібно буде на 40 тисячах фільтр замінити)
Ну у тебя и двиг терпимый к топливу
У меня на Поло пробег на газу около 60тк. за 3 года Никаких особых ТО не делал, только замены фильтров. Диего, 4-е поколение, на газу едет значительно веселее.
В ответ на: І в ДАІ зараз 800 грн МІНІМУМ ! а на двигун більше 2 літри - ще більше. Я на ланос 1,5 ставив у квітні - 810 грн чистими, без затрат побічних )
Відкинь з цих грошей транспортний податок - його за будь-яких обставин слід було сплатити
В ответ на: імхо, за 30 ткм це супер, але потрібно слідкувати, щоб двигуну легше дихалось.
Справа в тому, що я ставив Гбо у офіціалів, з гарантією 40 тисяч км (або 2 роки). Саме вони мене запевнили, що до 40 тисяч у ГБО нічого заглядувати
В ответ на: ОБСЛУЖИВАНИЕ ГБО: - ежедневно следить за герметичностью газобалонного оборудования;
СлежУ! Газом не воняет - значит герметично
В ответ на: ОБСЛУЖИВАНИЕ ГБО: - каждые 10 тыс. км проверять электрические соединения;
Как их проверять, интересно?
В ответ на: ОБСЛУЖИВАНИЕ ГБО: - каждые 10 тыс. км менять фильтр очистки газа и воздушный фильтр;
На эжекторном ГБО - не спорю. Но у инжектора есть свои особенности...
В ответ на: Знову ж таки, метан рулить ))
Хто ж сперечається Особисто мене не влаштовує малий обсяг балона (а кілька балонів у легкову не всунеш)
Вариант метановой установки в ВАЗ-е. Баллонов - две штуки. Объём (общий) порядка 14 кубических метров. Стоимость заправки "до полного бака" 28 с копейками гривен. Пробег по трассе - порядка 200 километров.
не мне лучше нравится метановая установка в багажнике, в как минимум 6-ти золотистых балончиках, что в полиэтиленовой упаковке, они то получше будут рулить чем один красный.
Еще маленький плюсик за пропан. Если есть планы (или мысли) иногда прокатиться в Европу, то точка окупаемости ГБО может наступить значительно раньше чем при катании сугубо по Украине... Отаке...
В ответ на: Если есть планы (или мысли) иногда прокатиться в Европу, то точка окупаемости ГБО может наступить значительно раньше чем при катании сугубо по Украине... Отаке...
А может и вообще не наступить. В Венгрии, к примеру, на пропане ВООБЩЕ не ездят. За неделю не видел ни одной заправки и ни одного автомобиля с пропановым ГБО.
В ответ на: Если есть планы (или мысли) иногда прокатиться в Европу, то точка окупаемости ГБО может наступить значительно раньше чем при катании сугубо по Украине... Отаке...
А может и вообще не наступить. В Венгрии, к примеру, на пропане ВООБЩЕ не ездят. За неделю не видел ни одной заправки и ни одного автомобиля с пропановым ГБО.