Якщо цікавить, що таке GFC - то це Галицька Нафтова Компанія. І щоб не займатися плагіатом, то тут все про неї www.gfc-oil.com А мене просто цікавить їх дисконтна система.
В ответ на: Може хто підкаже, які умови отримання їхньої дисконтної картки. Може хтось користується.
Одному знайомому дали заповнити анкету і через пару тижнів має отримати картку. Картка дає знижку, правда невелику, від 5 до 10 копійок. А що така суперова заправка?
Бензин як бензин. Машина їде. Радує те, що про них немає негативних відгуків в тих, хто заправляється. Про деякі заправки тільки і чуєш, що машина не їде, заглох і тд. Ну і + про те, що знижка є, а не якісь там бонусні ефемерні акції.
В ответ на: Якщо цікавить, що таке GFC - то це Галицька Нафтова Компанія. І щоб не займатися плагіатом, то тут все про неї www.gfc-oil.com А мене просто цікавить їх дисконтна система.
Заправляюсь у них Литовской ЕВРО-соляркой, заметно по расходу меньше от ОККО, мотор работает тише, динамика заметно лучше, на уровне Шеловского В-павера, но значительно дешевле, дороже простой солярки на 20коп. Рекомендую. По бензину не скажу, у меня дизель.
Не заливал еще такого дизеля, с которым-бы я заметил заметное изменение расхода. Динамика, "работает тише" может быть, оно расход на дизелях ИМХО от качества не прыгает.
Я думаю, що це дуже субєктивно на відчуття побачити суттєву різницю в паливі. В мене таке ж враження було після окківського бензину, коли залив на GFC. Я думаю, що просто бензин нормальний - і від того ніяких проблем.