Розкажу я одну історію. Ч.1: Колись купив я собі Вектру А з бортовиком, яка собі рахувала розхід. Ну і заради цікавості почав їздити на різних бензах (втч 92-х) і дивитися на результат. На більшості розхід був однаковісінький, але на пульсі і на впауері тут же падав на 2 літри (з 14 до 12). Переходив знову на звичайні - ріс. Лив "нано" - падав знову. Ч.2. Після того, як я присів на пульс (виключно через те, що ОККО ближче до дому, ніж Шел), мій співробітник купив собі Таврюшу. І якось я підійшов до нього з піднятим капотом і побачив чорний, як смола, паливний фільтр. Андрійку, кажу я, я розумію, шо то перше точіло в твому житю, але май совість - читай мануали, фільтра тра міняти! Та шо ти таке кажеш, відповів він. Міняю шо 2-3 тисячі, і все одно чорні, як холєра вже через тисячу. Хм, подумав я собі, і порадив йому заправлятися Пульсом, а не звичайним 95 ОККІвським. І шо ви думаєте? Через якийсь час підходжу знов - а фільтрик жовтий (а не світло-жовтий, як новий). Питаю - десь недавно міняв? Таде! вже 8 тис!