autoua
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

Редуктор Lovato RGJ

V.I.P ****
25 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

Редуктор Lovato RGJ
      27 февраля 2013 в 13:40 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Специ підкажіть плз чи має бути гумовий ущільнювач (прокладочка) на вході в фільтр який ставиться в корпус редуктора Lovato RGJ? Коли міняв картридж фільтра то пилососом прочистив корпус і тепер думаю чи прокладка пішла на смітник чи її там і немає бути. Прошерстив інет на предмет схеми редуктора і оригінальних ремкомплектів так в комплекті "Tip А" є гумове кільце тільки на кришку.
І питання про магніт з ремкомплекту - його таки треба ставити? А то купував не оригінальні картриджі без магніта.

Специ підкажіть плз чи має бути гумовий ущільнювач (прокладочка) на вході в фільтр який ставиться в корпус редуктора Lovato RGJ. Коли міняв картридж фільтра то пилососом прочистив корпус і тепер думаю чи прокладка пішла на смітник чи її там і немає бути

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P ****
25 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

Re: Редуктор Lovato RGJ [Re: ChAO]
      27 февраля 2013 в 16:00 Гілками

І ще по ходу питання. Вичитав, що цей редуктор для двигунів до 125 к.с. В моєму Туксоні корейці обіцяють 140. За 63ткм нехватки в газу не виявлено якщо не рахувати один раз коли розганявся на одеській до 160-170 і комп переключався на бензин. Пізніше кілька разів розганявся до 160 і проблем не було. Після установки ГБО ні разу не їздив на налаштування - витрата і потужність в нормі. Отже редуктора вистачає?

V.I.P ****
25 лет за рулем, Киев
С нами с 04.11.2003

27 февраля 2013 в 17:44 Гілками

Судячи з сервісного мануала тої прокладочки для картриджа фільтра там немає. А я по аналогії з гумовими прокладками для картриджа фільтра газової фази думав, що має бути.
Ще в мануалі вичитав що перший ремкомплект треба міняти на 40ткм а другий на 100. Я наїздив вже 63 міняючи кожні 10 тисяч фільтри. Варто замислитись над першою ревізією редуктора чи не заважати машині їздити оскільки нарікань покищо немає.

jia
Мальчик-одуванчик **
Киев
С нами с 08.12.2006

28 февраля 2013 в 09:07 Гілками

Резинку можна підібріти на перова 3грн штучка.
Ряд не памятаю, але є дядько виключно з резинками

Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни
Додаткова інформація
0 користувачів і 13 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  annex, Amateur, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3149

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія