Специ підкажіть плз чи має бути гумовий ущільнювач (прокладочка) на вході в фільтр який ставиться в корпус редуктора Lovato RGJ? Коли міняв картридж фільтра то пилососом прочистив корпус і тепер думаю чи прокладка пішла на смітник чи її там і немає бути. Прошерстив інет на предмет схеми редуктора і оригінальних ремкомплектів так в комплекті "Tip А" є гумове кільце тільки на кришку. І питання про магніт з ремкомплекту - його таки треба ставити? А то купував не оригінальні картриджі без магніта.
І ще по ходу питання. Вичитав, що цей редуктор для двигунів до 125 к.с. В моєму Туксоні корейці обіцяють 140. За 63ткм нехватки в газу не виявлено якщо не рахувати один раз коли розганявся на одеській до 160-170 і комп переключався на бензин. Пізніше кілька разів розганявся до 160 і проблем не було. Після установки ГБО ні разу не їздив на налаштування - витрата і потужність в нормі. Отже редуктора вистачає?
Судячи з сервісного мануала тої прокладочки для картриджа фільтра там немає. А я по аналогії з гумовими прокладками для картриджа фільтра газової фази думав, що має бути. Ще в мануалі вичитав що перший ремкомплект треба міняти на 40ткм а другий на 100. Я наїздив вже 63 міняючи кожні 10 тисяч фільтри. Варто замислитись над першою ревізією редуктора чи не заважати машині їздити оскільки нарікань покищо немає.
Резинку можна підібріти на перова 3грн штучка. Ряд не памятаю, але є дядько виключно з резинками