Їздив у Вінницю. На руках талони на 95-й ВОГ. Найближча заправка під Житомиром. В баку 92-й Лукойл, на якому їзжу вже три роки без проблем. Трохи не розрахував - в Ситниках засвітилась лампочка. На якійсь "ноунейм" заливаю 5 л 95-го. Все гуд. Через 60 км в Житомирі заливаю 60 л 95-го ВОГ. Їду до Вінниці і назад (всього 430 км). Виходжу з машини в Києві, і позаду машини відчуваю запах бензину. Значення не придав. В понеділок такий запах помічає дружина. Вчора - на СТО майстер. При цьому він зникає через 5-10 сек. Джерело - десь позаду. Їду на СТО. Піднімаємо машину - все гуд, заводимо - гуд. Даємо постояти 20 хв. Піднімаємо, заводимо. Запах іде з вихлопної труби. Тривалість 5 сек. Робимо компьютерну діагностику - помилок немає, все в нормі. Звоню до свого майстра на офіціал Тойота. Лікування по телефону - поганий бензин. С таким він стикається не вперше. Терміново треба залити інший нормальний бензин. На першій ліпшій заправці залив 95 евро від ОККО. Далі будемо дивитись. Робота двигуна, оберти, витрата пального все в нормі. В крайньому випадку, чогось незвичайного я не помітив. Чи може таке бути від бензину? Якщо так, то логічно, що це ВОГ. Що ж там могли залити, якщо моїй машині, що на 92, що на 95 однаково? Перший раз маю таку проблемку за останні п"ять років.
Igor D. 14.06.2013 00:54 пишет: боян про то шо 95-й вог это отстой уже рвали не раз
В 90% я заправляюсь 92-м Лукойл. А тут талончиків ВОГ на форумі прикупив
не лей больше его Я он в лачетти пару раз заливал ихний 95-й, так оно через неделю прокисало настолько шо машина чихать начинала и заводилась оборота наверно с пятого и то нехотя ну и ароматы конечно не айс хотя мустанг ихний вполне отлично