Їздив у Вінницю. На руках талони на 95-й ВОГ. Найближча заправка під Житомиром. В баку 92-й Лукойл, на якому їзжу вже три роки без проблем. Трохи не розрахував - в Ситниках засвітилась лампочка. На якійсь "ноунейм" заливаю 5 л 95-го. Все гуд. Через 60 км в Житомирі заливаю 60 л 95-го ВОГ. Їду до Вінниці і назад (всього 430 км). Виходжу з машини в Києві, і позаду машини відчуваю запах бензину. Значення не придав. В понеділок такий запах помічає дружина. Вчора - на СТО майстер. При цьому він зникає через 5-10 сек. Джерело - десь позаду. Їду на СТО. Піднімаємо машину - все гуд, заводимо - гуд. Даємо постояти 20 хв. Піднімаємо, заводимо. Запах іде з вихлопної труби. Тривалість 5 сек. Робимо компьютерну діагностику - помилок немає, все в нормі. Звоню до свого майстра на офіціал Тойота. Лікування по телефону - поганий бензин. С таким він стикається не вперше. Терміново треба залити інший нормальний бензин. На першій ліпшій заправці залив 95 евро від ОККО. Далі будемо дивитись. Робота двигуна, оберти, витрата пального все в нормі. В крайньому випадку, чогось незвичайного я не помітив. Чи може таке бути від бензину? Якщо так, то логічно, що це ВОГ. Що ж там могли залити, якщо моїй машині, що на 92, що на 95 однаково? Перший раз маю таку проблемку за останні п"ять років.
После поездки на ноунеймовом бензине лямбда-зонд неправильно начал работать.
После поездки на ноунеймовом бензине лямбда-зонд неправильно начал работать.
але діагностика це б мала виявити? І як це лікувати?
але діагностика це б мала виявити? І як це лікувати?
Диагностика смотрит ошибки, а не коррекции. Ничего не делать, само выровняется. Обычно длительная коррекция, меняется после остывания двигателя.
Ничего не делать, само выровняется. Обычно длительная коррекция, меняется после остывания двигателя.
Можно снять клемму минут на 10,а потом покататься.
дякую! Спробую
боян про то шо 95-й вог это отстой уже рвали не раз
В 90% я заправляюсь 92-м Лукойл. А тут талончиків ВОГ на форумі прикупив
В 90% я заправляюсь 92-м Лукойл. А тут талончиків ВОГ на форумі прикупив
не лей больше его Я он в лачетти пару раз заливал ихний 95-й, так оно через неделю прокисало настолько шо машина чихать начинала и заводилась оборота наверно с пятого и то нехотя ну и ароматы конечно не айс хотя мустанг ихний вполне отлично