Grossmeister 10.01.2016 19:01 пишет: На заправці тобі заливають бодягу, і після цього ти їдеш на ту саму заправку. Заправитись дорожчою бодягою?
шо знач бодягу? чи паспортні -20 мають не стинути до -40? Самі тупанули, що не подивилися на прогноз. 4-та зима на окко - ніразу пульс не замерз. Навіть в -26.
добре, хай буде 21. Або 19 - похибка вимірювання. Очевидно, що замерзне.
Ще раз: ніразу за 4 зими не лив ніяких гелів чи бензини до солярки. Виключно окко. Просто дивлюсь на прогноз погоди.
пс. Замерз (не завівся) один раз - ніколи не зливав конденсат з фільтра, от він і замерз - куски льоду випали з фільтра. А натяків на парафіни не було - прозора зелененька рідина.
Khimik 12.01.2016 19:24 пишет: добре, хай буде 21. Або 19 - похибка вимірювання. Очевидно, що замерзне.
Бодяга, очевидно, замерзне. Нормальна солярка - ні. Факти: - я завівся в -6 на солярці сорту С "-5". - виробник завжди дає запас, для C та E в районі 2-4 °С, для F 2-5 °С, вище я писав про паспорт мозирської соляри марки F на -28 °С (при нормативі -20 (!)). - дививсь відео від Автозвуку вище: жодна зимова не замерзла при -24 °С, літня не замерзла навіть при -10 °С.
Але з клієнтами, які вважають, що продукт, який обов'язково повинен витримувати -20, може замерзнути при -19 бодяжники не пропадуть. А "вибагливим" клієнтам продадуть "преміум"-бодягу за відповідною ціною.
Та нівапрос. Хочете бавитися в гру - "знайди правду між сертифікатом і реальним станом" - вперед. Я послухав мудрих людей, і просто лию на окко. Ще раз повторю - роками без всяких гелів, і без сумніву в завтрашньому ранковому старті. Може десь і переплачую пару копійок - при моїй їзді експерименти за 200 км від цивілізації можуть ті копійки економії помножити на пару тисяч, не кажучи вже про ризик лишити там авто до весни.
Khimik 12.01.2016 22:22 пишет: Та нівапрос. Хочете бавитися в гру - "знайди правду між сертифікатом і реальним станом" - вперед. Я послухав мудрих людей, і просто лию на окко. Ще раз повторю - роками без всяких гелів, і без сумніву в завтрашньому ранковому старті. Може десь і переплачую пару копійок - при моїй їзді експерименти за 200 км від цивілізації можуть ті копійки економії помножити на пару тисяч, не кажучи вже про ризик лишити там авто до весни.
Я, на ШЕЛЛ (и не только шелл льет время от времени бодягу, а и все остальные азс тоже -завправка - ЭТО ЛОТАРЕЯ...) печным топливом заправился как то, так что те копейки что ты мил переплачиваешь ни чего не гарантируют..., и только антигель дает 100,0% гарантию от головняка по утру при заводке и в дороге...
Khimik 12.01.2016 22:22 пишет: Хочете бавитися в гру - "знайди правду між сертифікатом і реальним станом" - вперед.
А мова йде про випадки вище - там теж люди не хотіли бавитися в ігри, доплачували "за надійність" а виявилось, що грали в рулетку і програли. Сам факт "попадання" мене не дивує, від цього не застрахований ніхто, на жодній заправці, враховуючи менталітет бізнесу. Дивує лояльність до заливання бодяги.
МАршал+ТНК вперемешку было на 4 января 2016. Заводится всегда отлично: секрет в новых свечах накаливания. До их замены последнюю зиму даже Укравто+антигель Ликви моли не помогали особо - приходилось свечи 2 раза накалять и маслать стартером. Сейчас с полтыка заводится...
ЗЫ Кто на Укравто заправляется, как оно, по 19,99? Я в прошлом году особой разницы с ТНК на Берестейке не почувствовал (в обоих случаях все равно лил антигель).