Я все панімаю, нова шапка, модна всьо такоє. Але це ж кольоровий ужос.
Хоч "Задать вопрос" і нік в шапці білим зробіть, га?
Ну не можна чорним по червоному писати. Не можна!
А я думал у меня глюк
ну оно и должно быть белым, но что-то пошло не так
А я думал у меня глюк
Мущіна, до окуліста в парядкє живой очіріді. Я перший
Крім того, вона тепер постійно висить вгорі і не перемотується, як раніше. Може трохи менш агресивною її? Темнішим червоним, як колись. Або навіть чорним лише на форумних сторінках
Вєрнітє мой 2007й!
Болєє того, воно і не чорне, а, здається коричневе. Вибач, точно не скажу, бо батьки вчили на зварку не дивитися
Вєрнітє мой 2007й!
долар по 5 грн під шумок захотів?
Там ще якась машинка висить і біля неї настирно стовбичить цифра 3 Табліца сравнєнія.
При тому нічого не сравнювається, якщо туди клікнути
Там ще якась машинка висить і біля неї настирно стовбичить цифра 3 Табліца сравнєнія.
далі за гроші
Жах. Выпилить срочно к [*****].
Ужасно, - вернуть взад!
а еще, когда наводишь курсор на ник, выпадает список меню, и в нем страшный зверь - "сообШения"
далі за гроші
100 грн на картку Барісу скинути, щоб це не бачити? Я готовий
+100. Пока выпилил Адблоком, потому что глаза вылазят. А кто придумал сделать это чудо неубираемым? Кусок экрана под нафиг не нужную полоску теперь отдавать всегда? Эту бы энергию, да в мирных целях... Например, на исправление индексов страниц с одним сообщением.
а еще, когда наводишь курсор на ник, выпадает список меню, и в нем страшный зверь - "сообШения"
Можно было бы обойтись адблоком, но он выпиливает ацкую панель вместе с доступом к профилю.
Болєє того, воно і не чорне, а, здається коричневе. Вибач, точно не скажу, бо батьки вчили на зварку не дивитися
Вот зачем ты написал "туда не сматреть?!" ЗЫ. У меня теперь двойная травма. Утром был Фейри в глаз Снимите это немедленно!
Так, чорний текст пофіксили.
А можна ще щоб оце бокове меню, як в прілічьних завідєніях, ховалося не тільки натисканням на хрестик, а й просто натисканням на логотип?
+100. Пока выпилил Адблоком, потому что глаза вылазят. А кто придумал сделать это чудо неубираемым? Кусок экрана под нафиг не нужную полоску теперь отдавать всегда? Эту бы энергию, да в мирных целях... Например, на исправление индексов страниц с одним сообщением.
у меня адблок убирает вместе с кнопкой профиля, не вореанд.
Сделайте, пожалуйста, в "настройках форума" возможность убрать верхнюю полоску "Автоуа" и вернуть старый стиль шапки (которая бы не отъедала ценное пространство экрана и не висела бы перед глазами).