Хтось слідкує за таким дійством? Де в цьому році дивитись трансляцію? Завтра старт сезону... п.с. Авто плюс, в цьому році не буде транслювати
За Мото ГП слежу регулярно с 1998-99. Последнее время в онлайне не смотрю, терплю, не читаю спорт-новости , а в понедельник/вторник вытягиваю HD c EX и наслаждаюсь просмотром .
В понедельник посмотрел первый этап "на русском"... Комментаторы там, знатная . Следующий раз буду однозначно смотреть на инглише
Усі минулі роки дивився теж з ЕХ. Там були записи (через день/два після гонки) з каналу "Авто+". Причому, це був єдиний нормальний російськомовний запис. В цьому році, Авто+ не транслює гонку тож залишається тільки інгліш/спаніш і т.д.
upd: подивився шмат відео з ЕХ - ой п.с. за кого вболіваєш?
В связи с тем, что смотрю и слежу за его карьерой очень давно, еще с 250-ок, то неизменно болею за:
осознаю, что "доктору" в очередной раз стать чемпионом почти не реально. Молодежь вытесняет
В связи с тем, что смотрю и слежу за его карьерой очень давно, еще с 250-ок, то неизменно болею за:
осознаю, что "доктору" в очередной раз стать чемпионом почти не реально. Молодежь вытесняет
Россі Ще, вторично, вболіваю за Андре Іанона і Маверіка Віньялеса. Дуки і Сузукі, потихеньку доганяють лідерів п.с. жутко бісять Лоренсо і Маркес, особливо після останніх гонок минулого року.
Россі Ще, вторично, вболіваю за Андре Іанона і Маверіка Віньялеса. Дуки і Сузукі, потихеньку доганяють лідерів п.с. жутко бісять Лоренсо і Маркес, особливо після останніх гонок минулого року.
Іанон
я за него болел, когда он в мото2 выступал. а еще, я болел за Марко Симончелли
п.с. Супербайк не смотришь?
Присоединюсь к ветке! Смотрю МотоГП с 2005-го и с того же года болею за "Великого и Ужасного" И, кстати, думаю шансов у него достаточно даже на фоне молодых талантов. Он стабилен и опытен, чем мало кто похвастаться может. Тот же Ианон - каковвв (вспоминаю Австралию)!!! Симпатизирую очень, но больно горяч кмк Наконец то сезон начался
Сімончеллі шкода дуже шкода.
Супербайк не дивлюсь. Іноді дивлюсь нарізки з Isle of Man
Присоединюсь к ветке! Смотрю МотоГП с 2005-го и с того же года болею за "Великого и Ужасного" И, кстати, думаю шансов у него достаточно даже на фоне молодых талантов. Он стабилен и опытен, чем мало кто похвастаться может. Тот же Ианон - каковвв (вспоминаю Австралию)!!! Симпатизирую очень, но больно горяч кмк Наконец то сезон начался
Велкам Одні фанати, о Вєлікаго і Ужаснєго Думаю, якби Маркес не був "у зговорі", з Лоренцо (по другому, я не можу пояснити поведінку Маркеса), була б десята перемога.
Да, Іанон показав класс в Австралії В цьому сезоні гарно стартував, правда не фінішував ))) думаю проведе роботу над помилками і ще покаже ху із ху, сезон тільки розпочався
Велкам Одні фанати, о Вєлікаго і Ужаснєго Думаю, якби Маркес не був "у зговорі", з Лоренцо (по другому, я не можу пояснити поведінку Маркеса), була б десята перемога.
Согласен на все 100 . Последние пару гонок прошлого сезона это показали
Что бы не говорили фанаты ММ - уверен, карму он себе попортил изрядно Надеемся на повторение прошлогодней гонки! Маркес взял поул, но...
Валє, теж не дуже гарно вчинив, толкнувши ММ... дав трохи волю нервам, не по спортивному то було. Тим не менш, він не перестав бути любімчіком п.с. Уххх, з нетерпінням чекаю неділі
Как было на самом деле так и останется в истории. Телеметрию Хонда ведь так и не обнародовала Возвращаясь к текущему сезону, я так и не понял - подписал Лор контракт или нет? Комментаторы по ходу гонки упоминали, но мимо ушей пролетело.
За день до першої гонки, читав що Россі продлив на 2 роки контракт з Ямахою, а Лоренсо поки не підписав. Щось мені здається, що Хонда хоче його до Маркеса в пару посадити
Нє толькі за дохтора тут вболівають! Мій фаворит Дані Педроса! Такий собі візуально не старіючий хлопчик))
Нє толькі за дохтора тут вболівають! Мій фаворит Дані Педроса! Такий собі візуально не старіючий хлопчик))
О, в полку прибуло )))
В Каталунью ніхто не бажає 5го червня?
Погодка, в Аргентині, сьогодні не найкраща для гонок. Проте, для глядачів, це навіть цікавіше Отож, прямо зараз почнеться другий етап чемпіонату світу MotoGP 2016. Пряма трансляція на інгліші - тут
Ох і крутецька гонка була вчора Рекомендую до перегляду Багато хто порадував, а дехто здивував своєю тупізною
В Хересі, скукатіща повна... зате "Великий і Могучий" порадував вболівальників!