Всім доброго вечора колеги з наступаючим святом Паски шановні!
Маю таке питання до людей знаючих і прагматичних. Дуже близький товариш перебирається (вірніше перебрався) частково жити і працювати в EU.
Стоїть питання вибору автівки для нього та дружини. Власного авто не мав, тільки службове (відповідно питаннями ремонту, тощо, не займався).
Щоб більш менш впевнено відчувати себе на автобанах, і не платити високу ціну за страхівку - хочеться до 2.0 турбо дизель.
Експлуатувати буде орієнтовно пів року - Україна, пів року EU.
Ми вирішили шукати з 2014 року і до 30 тис пробігу. По комплектації: автомат, кліма, наві, ксенон.
Бюджет 20-23 тис євро.
Наразі вибір падає на ц клас: - ауді А4, 2.0 тді 150-177 кс, мультитронік - вольво s60 турбодизель, 150 кс, не розібрався який автомат? 6 ст гідро?
Фото додаю для прикладу - ціна брутто з податком 19% в Німеччині (відповідно ціна буде меншою після повернення 19 процентів).
Основні питання - надійність мультитроніка на ауді? Надійність ходовок обох автівок? (враховуючи експлуатацію також на наших теренах) Вартість запчастин? (орієнтовно-порівняльна).
[изображение][/изображение]
[изображение][/изображение]
бмв
бмв
Бмв в схожій комплектації на 2-3 тис дорожче в Німеччині.
из этих Вольво а вообще БМВ\Мэрсэдэс __ пс, 8й Пассат мега крут, но наверно дороже стоит чем 25 )
потому что оно лучше
не платити високу ціну за страхівку
з податком 19% в Німеччині (відповідно ціна буде меншою після повернення 19 процентів).
це як? якщо "висока ціна за страхівку" - відповідно авто продовжує кататись на німецьких бляхах, в'їзд в Україну на 6/10 діб якщо "повернення податків" - то це розмитнення по дорослому - українські бляхи разом не буває чи буває?
Можливо я не чітко пояснив. Він є громадянином однієї з країн єс.
так а з якого дива йому мають повертати мвст якщо він європеець??
по темі: ауді пафосне незручне корито оверпрайз.
Можливо тут ми протупили так мені колЄга сказав що повертають. Мабуть помилився. Хоча є певні шляхи при постановці авто на фірму в єс.
Можливо тут ми протупили так мені колЄга сказав що повертають. Мабуть помилився. Хоча є певні шляхи при постановці авто на фірму в єс.
На фірму є можливість, але треба купляти не у приватної особи. Яка видасть інвойс
По темі: шукав би пассат б8 на 150к.с. дизель
За такие деньги сейчас любая новая машина с– класса на дизеле...
не привязывайтесь сильно к году выпуска (типа только 14 и тд) Сомтрите конкретные модели, когда они начали производиться-рестайлинг.
Ми вирішили шукати з 2014 року і до 30 тис пробігу.
30 т пробега в Германии? На дизеле? серьезно?
и да, бумер будет понадежней, учитывая что там простой автомат+дизель
вольво специфично, на любителя Лично я на пол года, смотрел бы чет дешевле. Скажем так, ауди а4 12 года в Германии можно до 12-15т найти спокойно с вариатором и дизелем. Пробег буде большим(ибо дизель), но исключительно трассовым, что практически не сказывается на ресурсе.
Можливо тут ми протупили так мені колЄга сказав що повертають.
даже если тока ВНЖ есть, уже не возвращают
За такие деньги сейчас любая новая машина с– класса на дизеле...
зачем на пол года брать новую машину?
В EU обычно смотрят на то, сколько в года пробега планируется. Если до 20 тыс, то разница в расходе обычно не отбивает повышенный налог.
Все серьезно Можна 30 тис найти, а модна і на 300 тис відповідно ціна буде суттєво відрізнятися
Машина на пару років відповідно, я написав скільки часу орієнтовно вона буде колесити в нас і там на протязі одного року.
Так шо там з МУЛЬТИтроніком? Як по надійності?
Все серьезно Можна 30 тис найти, а модна і на 300 тис відповідно ціна буде суттєво відрізнятися
а вы уверены, что не скручен? На дизеле и особенно в Германии берут авто как правило, что бы 30т наезжать минимум в год (а то и в пол года)
у меня 200т пробега и по виду авто как новое, думаю что 3хлетку скрутить и она будет выглядить как с салона
Так шо там з МУЛЬТИтроніком? Як по надійності?
нормальный он там, вариатор, если и подломается, то там вроде не оч много чинить, но 200т при норм эксплуатации ходит