Шановні власники таких автомобілів як Subaru Impreza WRX, STI, Mitsubishi Evo, BMW M, Mersedes E 55 AMG і так дальше (тюнінговані і спортивні версії), я знаю, шо більша частина з вас добрі, співчутливі і дуже чуйні люди. І ця частина людей, тільки і мріє про те, щоб зробити комусь гарний настрій, щось приємне, загалом щастя! Маю нагоду повідомити вас про те, що у вас є чудовий шанс це зробити! А саме: в суботу зранку , 27-го травня, підвезти 3-х учнів 11-го класу з Вінничини, від готелю «Ярославна»(Васильків) до ВДНГ (SIA , Київ). За це ми будем принаймі рік піднімати перший тост за вас, молитись за вас і зичити вам ще більшого щастя чим подаруєте ви нам! Комерцію не пропонувати (в нас немає грошей). Дуже прошу, кому не тяжко, покажіть дітям чудову машину! Шось пишіть або +38-097-722-47-86 говорити буде Коля, він же Калюня, він же Калян! Буду ждати!
Я думаю, если бы не Колюня, а "Олечка, Анечка и Наташенька" - у вас бы получилось. ;-))) А вообще, в 11-м классе уже пора уметь зарабатывать деньги на автобус или поезд. ;-))) Удачи!
Я думаю, если бы не Колюня, а "Олечка, Анечка и Наташенька" - у вас бы получилось. ;-))) А вообще, в 11-м классе уже пора уметь зарабатывать деньги на автобус или поезд. ;-))) Удачи!
ну зачем же сразу так. насколько я понял вопрос не добраться, а добраться именно на крутом авто. никто ведь не требует, была просто просьба, а вы сразу ха-ха
В 11-м классе мы пили, но тосты еще не поднимали :-)
ЗЫ. Вже нема Субы, так бы и подвез...
Я 11 классе в 1993 году катался на мега крутом новом мотоцикле Ява Пенал Дельфин. Купленном на честно заработанные. А не пил потому что было не интересно.
Так что ха-ха поддерживаю. Колюня надо искать другой форум. Там де Наташи пишуть!
Я думаю, если бы не Колюня, а "Олечка, Анечка и Наташенька" - у вас бы получилось. ;-)))
Вполне возможно, что найдется хозяин БМВ М или Субару, который с удовольствием заедет за Коляней.=) Не все же ориентированы на олечек.
ЗЫ. Вже нема Субы, так бы и подвез...
ага, я же говорил.=)
Ну вот, злой какой... Думаю, что Рекстон сошёл бы за Мерс, редкой сборки...
Китайской
калян, жжош удачи в поиске
Это ему надопопросить Еханурова его подвезти.=)
Хм... а кто такие "Власики"?
типа, "Волосатики"?
Хм... а кто такие "Власики"?
типа, "Волосатики"?
Ти в Україні живеш?
Я живу на Україні. Подивись, у моєму прохвілі все написано...
Доречі, як-би я мав змогу та вказане тобою авто - підвіз би тебе та хлопців... Може, перед дівчатами треба "випендритись"... Так це ж прородньо..
Я 11 классе в 1993 году катался на мега крутом новом мотоцикле Ява Пенал Дельфин. Купленном на честно заработанные. А не пил потому что было не интересно.
Так что ха-ха поддерживаю. Колюня надо искать другой форум. Там де Наташи пишуть!
Попробували б ви в задрипаному рай-центрі заробити ті гроші! Тут якщо за літо буде 500грн то ти герой! От заробляєм як можем, а на М5 не вистачає. Але поки нема М5 то тренуюсь на ВАЗ 2107. Машина - звір!!! Якщо рушати в красні зоні, то цілком реально розвернутись на асфальті з димком!
А что за Красная зона? Это у вас менты рядом где-то сидят?
Машина - звір!!! Якщо рушати в красні зоні, то цілком реально розвернутись на асфальті з димком!
Хм...
Звідкіля димок? Від переляку?
PS Без образ...
Я живу на Україні. Подивись, у моєму прохвілі все написано...
Доречі, як-би я мав змогу та вказане тобою авто - підвіз би тебе та хлопців... Може, перед дівчатами треба "випендритись"... Так це ж прородньо..
Та не перед дівчатами. Я потужність відчути хочу! Так питаю людей, може хтось поможе.
А что за Красная зона? Это у вас менты рядом где-то сидят?
засада имелась ввиду красная зона тахометра, afaik
ОФФ:
Я живу на Україні.
Не позорься перед хлопцем На государстве не живут - он хоть и школьник, а знает